Единият от италианските бизнесмени напусна Ботев

09:33
Единият от италианските бизнесмени напусна Ботев
Гласеният за директор в Ботев Пловдив Франческо Салерно е аут от клуба, съобщаваPlovdiv24.bg. Салерно, който бе сред първите лица, които се официализираха пред феновете като новото ръководство, е имал спорове със съдружниците си и по-точно с хората, които ще дават пари в Ботев. Те дори са го упрекнали, че заради него се бави сделката с Христолов. Крумовският бизнесмен пък от своя страна напирал колкото се може по-скоро да се раздели с клуба.

Идеята на италианците е била да финализират сделката и след това да раздадат заплати. На срещата с футболистите, които са заплашили, че вече няма с какво да се хранят е станало ясно, че ново отлагане на възнагражденията може да се окаже фатално. Тогава са припламнали и искрите между Салерно и останалите италианци.

Инвеститорите застават твърдо зад треньора Енрико Пичиони и спортния директор Малу Мпасинкату. Те двамата пък днес са били в София, за да картотекират в БФС нова част от легионерите, които да вземат участие в мача с Черноморец Бургас.

Малу Мпасинкату за пореден път потвърди, че всичко по сделката с Христолов върви по план и тя ще бъде финализирана в максимално кратки срокове, въпреки леките недоразумения със Салерно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stoev4eTo
20.10.2009 21:26

ей буфеер на 31 октомври ще ви смажем циганското отборче!!!Само БОТЕВ!!!!!!!!!!!

Ioancho
20.10.2009 13:57

абе с квото и ръководство да е Ботев - Локо Пд пак ще ги унижи в дербито *party*