1000 швейцарци идват в София, молят се ЦСКА да падне

08:47
1000 швейцарци идват в София, молят се ЦСКА да падне
Хиляда швейцарски фенове ще полетят утре на щурм срещу ЦСКА. През новия век Базел е най-обичаният отбор в страната на часовниците и агитката му прави най-масовите пътувания за международни мачове. Вестник “Блик” твърди, че и в деня на мача с ЦСКА ще пристигнат запалянковци от граничния град, чието летище има изходи към Германия и Франция.

Звездите на Базел Александер Фрай и Бенджамин Хугел отпаднаха от еуфорията около класирането на Швейцария на “Мондиал 2010”. Двамата бяха обявени в анкета между феновете за едни от най-ненужните в националния отбор. Номер едно за запалянковците е вратарят Диего Беналио.

В същото време ЦСКА ще излезе с тежката артилерия срещу Базел. Всички проблемни футболисти са възстановени от контузии начело с Иван Иванов, Кирил Котев и Маркиньос. Еуфорията около билетите за мача обаче няма нищо общо с тази преди битката с Фулъм. До снощи бяха продадени около 6000 билета. Проблемът е късният начален час - 22,05. Заради него почти сигурно ще има малко “червени” привърженици от провинцията, за които е трудно да се приберат. За първия мач в група “Е” с англичаните на националния стадион “Васил Левски” имаше 35 000 фенове на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

topmo3
21.10.2009 00:44

Айде бе хора,времето ще бъде супер! Нямам 18 и съм на другия край на българия и ще дойда .... Хайде всички на подкрепиме любимия си отбор *smile*