Холанд готов за трансфер в Барса, но при едно условие

07:42
Холанд готов за трансфер в Барса, но при едно условие

Нападателят на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд е поставил важно условие, за да приеме да премине в Барселона през следващото лято. Норвежецът е сериозно ухажван от президента на каталунците Жоан Лапорта, като е дал знак, че е склонен да поеме в посока "Камп Ноу", но има и своите изисквания, пише "Спорт".


Най-важното условие на Холанд е отборът да се класира за следващото издание на Шампионската лига. В момента Барса има да свърши доста работа, за да успее да постигне тази цел. Тимът се намира на 8-ото място в Ла Лига, като изостава на 5 точки от четвъртия Атлетико Мадрид. Освен това той отпадна безславно още в групите на тазгодишното издание на Шампионската лига.


В договора на Холанд има клауза за откупуване на стойност 75 милиона евро и това го прави апетитна хапка на трансферния пазар. Затова ще бъде изключително любопитно кой ще спечели битката за подписа му. Освен Барса сред кандидатите са още Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Байерн (Мюнхен), Ювентус и др.


И през този сезон Холанд продължава да показва убийствена форма. До момента той има 19 попадения на сметката си в 15 изиграни мача, плюс още 5 асистенции.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация