Локо София не допусна изненада срещу Миньор

18:23
Локо София не допусна изненада срещу Миньор
Отборът на Локомотив София победи като гост Миньор Перник с 2:1 в последната среща от деветия кръг на "А" група.

Наставникът на "железничарите" Драгомир Окука бе наказан и столичани бяха водени от помощник - треньора Димитър Васев. В началото на двубоя, "червено-черните\' започнаха по-активно и още в 14-а минута имаха възможност да открият резултата, след като Дарко Савич нахлу в наказателното поле, но ударът му мина на сантиметри от вратата на Миньор.

Две минути по-късно "железничарите" все пак откриха резултата. Румен Трифонов подаде отлично на Виктор Шпишич, който проби отдясно и с хубав удар от малък ъгъл прати топката в мрежата на Иванов.

В 21-а минута, перничани можеха да изравнят, след като Николов се възползва от грешка на Георги Марков в защита на Локомотив, стреля, но Иван Пасков в последния момент успя да избие в корнер.

В 38-а минута на мача домакините стигнаха да изравнителен гол. Атанас Николов отправи опасен удар с глава, който бе отразен от Галев. Топката попадна в Горан Янкович, който отблизо разстояние бе безгрешен за 1:1.

В 64-а минута Кристиян Добрев отбеляза страхотно попадение с диагонален изстрел от границата на наказателното поле. До края на срещата Камбуров имаше възможност да реализира трето попадение, но топката от малък ъгъл срещна десния страничен стълб на вратата на Миньор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jonni3
19.10.2009 18:49

Прекрасен мач от страна на Локото!Да им е честит празника на перничани *lol*