Манчестър Юнайтед влиза в надцакването за Рюдигер

08:04
Манчестър Юнайтед влиза в надцакването за Рюдигер

Манчестър Юнайтед е поредният клуб, който обмисля да се включи в битката за подписа на защитника на Челси Антонио Рюдигер, пише "Индипендънт". Договорът на германския национал изтича в края на сезона и на този етап няма изгледи, че той ще преподпише с лондончани. Досега името му бе свързвано с интерес от страна на Реал Мадрид, Байерн (Мюнхен), Тотнъм, Пари Сен Жермен, Манчестър Сити, Ювентус и Рома. Сега към този списък можем да прибавим и "Червените дяволи".


На "Олд Трафорд" имат нужда от подсилване в отбрана, а Рюдигер е добра опция, защото ще бъде привлечен без трансферна сума. Освен това от Юнайтед нямат проблем да му осигурят заплатата от 200 хил. паунда на седмица, каквато той е поискал от шефовете на Челси, за да преподпише. Лондончани обаче не са склонни да удовлетворят претенциите му и затова е по-вероятно той да си тръгне от "Стамфорд Бридж".


Големият проблем за преминаването на Рюдигер от Челси в Юнайтед обаче може да бъде желанието на самия футболист. Твърди се, че той предпочита да премине в клуб извън Англия, ако не успее да се разбере за нов договор със "сините".


Рюдигер бе привлечен в Челси от Рома през 2017 година. Той имаше някои колебания в изявите си в началото на престоя си на "Стамфорд Бридж", но след идването на Томас Тухел се превърна в основен играч за лондончани. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация