Без голове между Лудогорец и Мидтиланд

00:02
Без голове между Лудогорец и Мидтиланд

Шампионът Лудогорец приключи тазгодишната си кампания в европейските клубни турнири с нулево равенство срещу датския Мидтиланд. Срещата от Група “F” на Лига Европа бе без особено значение за българите, но бе изключително важна за гостите, които се нуждаеха от победа, за да се класират за елиминационната фаза на надпреварата. С непостигнатите три точки скандинавците остават на трета позиция и ще трябва да се задоволят с участие в Лигата на конференциите. "Орлите" пък приключиха кампанията с актив от две точки на последно място в групата.
3 Лудогорец - Мидтиланд

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев залага на вратата на Серджио Падт, а в защита пред него Сисиньо, Игор Пластун, Оливие Вердон и Жордан Икоко. В халфовата линия ще действат Стефан Баджи, Клод Гонсалвеш и Шоу. В предни позиции пък ще са Доминик Янков, Кирил Десподов и централният нападател Пиерос Сотириу.

В началото на мача гостите започнаха вихрено и до петата минута имаха три положения за гол. На два пъти Падт се намеси добре, а веднъж от добра позиция Никлад Дир не успя да уцели рамката на вратата. 

Постепенно домакините успяха да изравнят играта и темпото поспадна. След средата на полувремето действията се водеха предимно в средата на терена и чисти положения пред двете врати липсваха с изключение на някои интересни атаки от двете страни, завършили без решаващ удар. В края на частта българите дори взеха инициативата, но не успяха да се възползват от някой добри действия в предни позиции.

ЛУДОГОРЕЦ 0:0 МИДТИЛАНД

ЛУДОГОРЕЦ: 1. Падт, 4. Сисиньо, 30. Пластун, 24. Вердон, 22. Икоко, 25. Баджи, 8. Гонсалвеш, 23. Шоу, 64. Янков, 11. Десподов, 19. Сотириу;

МИДТИЛАНД: 1. Льосл, 29. Паулиньо, 73. Жуниньо, 14. Далсгорд, 6. Андерсон, 44. Дир, 10. Евандер, 35. Чарлс, 74. Брумадо, 45. Исаксен, 7. Систо;

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация