Леонардо хвали футболистите си, Раниери обвинява съдията

17:07
Леонардо хвали футболистите си, Раниери обвинява съдията
Наставникът на Милан Леонардо похвали своите възпитаници след инфарктното обръщане на резултата в двубоя срещу Рома и победата с 2:1 в срещата от осмия кръг на Серия "А".

След като записаха третата си победа от осем кръга от началото на новия сезон в италианското калчо, "росонерите" се намират на осмо място с актив от 12 точки, седем по малко от градския враг Интер, който оглавява подреждането. За трети път от общо 10 мача възпитаниците на Леонардо съумяват да вкарат повече от един гол в среща.

"Тази победа означава много повече от три точки. Най-важното е, че момчетата показаха невероятен дух, показаха, че са готови да се раздадат напълно на терена, колкото и да е трудна ситуацията", заяви бразилският специалист.

Рома пък също се нуждаят от победи, за да могат да позасилят отслабените си амбиции за добро представяне в шампионата. След вчерашната загуба треньорът на "вълците" Клаудио Раниери бе разочарован от своя тим, но беше и бесен на съдията Роберто Розети за отсъдената дузпа, която позволи на Милан да изравни чрез Роналдиньо, преди в 67-та минута Пато да донесе победата за миланци.

"Огорчен съм, че загубихме мач, който ни бе в ръцете. Всички видяхме какво стана, не смятам, че е необходимо да казвам нищо. Момчетата помнят добре, когато преди две години те загубиха титлата от Интер, като тогава са били ощетени именно от Розети. Те казаха предварително, че знаят как ще завърши мача. Ако шефът на реферите Колина е щастлив със съдии като Розети - добре, но аз не мисля, че той е най-добрият избор да свири толкова важен мач", заяви Раниери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tony_Gayo
19.10.2009 18:36

Диньо напразно го критикуваха-гол и асистенция!
Гоелите Играчи са си големи-това е! *wink*