Президентите на клубове искат оставката на Мъри Стоилов

12:32
Президентите на клубове искат оставката на Мъри Стоилов
Йордан Лечков, Гриша Ганчев и Николай Гигов са бесни заради нежеланието на националния селекционер на България Станимир Стоилов да подаде оставка, съобщава "Тема Спорт". Според футболните президенти е морално хасковлията да обяви, че е готов да си тръгне след провала в световните квалификации, и да остави Изпълкома на БФС да реши съдбата му.

Тримата силни хора в ръководния орган на футбола ни са поставили на Борислав Михайлов ребром въпроса за уволнението на Мъри и са настояли за спешно заседание на Изпълкома най-късно до петък. Боби обаче протака и иска да отложи сбирката за началото на идната седмица.

Очаква се Мъри да научи участта си след гласуване, като освен Лечков Ганчев и Гигов за промяна е и Емил Костадинов. Пълна подкрепа за Стоилов ще дадат президентът Борислав Михайлов, директорът на националните отбори Наско Сираков, шефът на "Мото Пфое" Атанас Фурнаджиев и политикът от ДПС Камен Костадинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lozan_kr
25.10.2009 21:03

абе не знам ама на футболисти като стоичков бала лечков... и аз мога да съм треньорВажно е на сегашните да се намери некой по читав от МЪРЛЬО!!! УСПЕХ- така нема да видиме скоро ни европейско ни световно!

AviMC
19.10.2009 17:31

С 3-мата по-долу ставаме каре в подкрепа на Мъри *thumb_up* Той чисто и просто завърши световните квалификации. За провал или успех, можем да говорим след като приключат европейските квалификации. Освен здраве и успех да пожелая на цялото рък-во и футболисти, другото само ще дойде *beer*

XyqT
19.10.2009 16:52

Оставете Мъри да изкара още един квалификационен цикъл!

deko1991
19.10.2009 14:02

абе тъпанари отбор не се гради за 50 дена игра заедно това българите сме тъпо семе и тъпи ще си останем! След всяка загуба вече трагедии дайте им време да се сработят а не само да викате и да се правите на разбирачи *thumb_down* *evil*

emkirov
19.10.2009 13:54

Не може един селекционер да бъде отговорен за60процента от квалификациите и да подава веднага оставкал.