Австрийци се подиграват на Левски

11:23
Австрийци се подиграват на Левски
4 дни преди мача с Левски в Лига Европа в Залцбург се подиграват на шампиона на България. Вчера Ред Бул пусна любопитен материал на сайта си redbulls.com.

"В четвъртък предстои мач между шампионите на Австрия и България. В Лига Европа Ред Бул Залцбург играе с Левски София - пише в коментара на сайта. - За съжаление не успяхме да бием Аустрия В и да влезем в този мач с по-голямо самочувствие. Паднахме с 0:1. Левски обаче идва след сензационните победи на биковете срещу фаворитите в нашата група Лацио и Виляреал. Според ранглистата на УЕФА Левски също е фаворит, но нашият отбор се чувства по-добре като аутсайдер. Показа го досега. А и какъв фаворит са тези? Те са последни, фарът на колоната в групата."

В Залцбург са притеснени, че им предстоят много тежки мачове за кратко време. "Ще играем три (!) английски седмици поред. Загубата от Аустрия Виена беше първият от 7 мача за 22 дни. На националите се събират немислимите 39 мача за есенния полусезон. Това е огромно натоварване", продължава сайтът.

Другите отбори в Австрия обаче се подиграват на Ред Бул. "Изобщо не им позволихме да се разиграят .- казва голмайсторът за Аустрия Златко Юнузович. - Пресирахме ги много рано и всички тичахме за отбора. Трябваше да ги бием с 3-4 гола, но и 1 ни стигна за 3-те точки. Леко се отърваха."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация