Левски следи французин от Ботев

09:33
Левски следи французин от Ботев
Раздираният от скандали и проблеми отбор на Левски ще се опита да привлече крилото на Ботев Пловдив Ален Карлет, твърди "Меридиан мач".

Независимо, че има едва няколко мача за "канарчетата", новият футболист е хванал окото на скаутите от "Герена". От ръководството на Ботев се похвалиха, че на мача с ЦСКА е имало представител на Левски, който да наблюдава изявите на французина с италиански паспорт. Карлет обаче игра само 45 минути, след което напусна терена с контузия. Това е провалило и плановете на синия скаут да пътува и за Бургас, за да продължи наблюдението на футболиста в срещата с Черноморец.

Най-вероятно в щаба на "сините" ще придобият по-добра представа за играта на футболиста в градското дерби между Ботев и Локо Пловдив на 31 октомври.

Освен от Карлет, Левски се интересува и от друг играч на Ботев. Георги Иванов – Гонзо, който вече е треньор на отбора, разпитвал за камерунския национал Емил Мбамба, въпреки че африканецът дори още не е направил дебют за "канарчетата".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
20.10.2009 10:48

brickbat, феновете на Ботев не са шмунгели като вас, говедарци.. почнахте да плачкате, иначе преди жлъчно се подигравахте и на Ботев, и на ЦСКА, а и на всеки отбор, различен от подуянските евроидиоти! Не мисля, че ще се дадат толкова лесно Ботев, има пари в тях, въпреки че ме яд за юношите на този клуб. Славата им се носи из цяла България, пък и едно приятелче идва на гости от Пловдив(аз съм варненец) при баба си и разправя какви таланти има. *thumb_up*

jaws
19.10.2009 20:16

Ботев няма да го дадат 100% ! *thumb_down*

brickbat
19.10.2009 19:15

Феновете на Ботев сте много прости хора, дори по - прости и от тези на цска *erm*

BFMV
19.10.2009 13:27

говеда няма да ви го дадем и ся някои говежд админ само мое да ми изтрие поста