Везенков: В нашия отбор всички са щастливи, семейството ни е голямо

16:30
Везенков: В нашия отбор всички са щастливи, семейството ни е голямо

Българският национал Александър Везенков се завърна към убедителните си изяви в Евролигата, след като бе в основата на успеха с 86:65 над Монако в един от най-интересните мачове от програмата на осмия кръг в турнира на богатите. Крилото не успя да покаже най-доброто от себе си през първото полувреме, но в третата четвърт излезе прероден и в крайна сметка завърши с “дабъл-дабъл” от 10 точки и 10 борби плюс 2 чадъра и 2 откраднати топки.

“Опитах се да помогна на отбора си със себераздаване в защита и взимане на борби, като по този начин започнах да намиръм правилния ритъм. Не показах най-доброто от себе си, но по-важното е, че спечелихме двубоя. Монако е отбор, който притежава много талантливи играчи в състава си и е способен да нанася сериозни щети. Справихме се чудесно. В нашия отбор всички са щастливи, семейството ни е голямо. Все още не летим в облаците заради шестте победи от началото на сезона. Целта все още е твърде далеч. Трудните времена предстоят, но с напътствията на по-опитните всичко ще бъде наред. Благодаря, че се отнесохте с разбиране към мен през миналата седмица, в която сам си направих нещата трудни. Искам да помагам на отбора да печели. С удоволствие ще приемам съветите и насоките на опитните Папаниколау, Принтезис и Слукас”, сподели Везенков.

Във временното класиране Олимпиакос е на второ място с баланс от 6 победи и 2 загуби. В неделя Везенков и съотборниците му се изправят срещу Перистери в гръцкото първенство, а следващата седмица предстои гостуване на Зенит в двубой от деветия кръг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация