Левски ще чупи каръка срещу Берое

12:19
Левски ще чупи каръка срещу Берое
Левски ще търси прекъсване на черната серия от шест поредни мача без победа срещу Берое в днешния двубой от 9-я кръг на "А" група. В състава на шампионите се завръщат контузените доскоро Георги Петков, Живко Миланов и Георги Сърмов. Очаква се в двубоя срещу старозагорци в игра да се появи и завърналият се в клуба Димитър Телкийкски.

Близо 200 фенове на Берое ще подкрепят отбора при гостуването на Левски. Една част от тях ще пътуват от Стара Загора, а останалите ще бъдат от столичния фенклуб на старозагорци.

"В мача срещу Левски момчетата могат да покажат доброто лице, което демонстрираха в първите кръгове. Спадът в последните мачове, в които не успяхме да вземем максимален брой точки, приключи", заяви помощник-треньорът на Берое Ивко Ганчев за "7 дни спорт".

СХЕМАТА
Треньорът на сините вероятно няма да изневери на себе си и ще игре със схема 4-3-3, като в предни позиции ще действа Георги Христов, който ще бъде подпомаган от Христо Йовов и Зе Соареш. Левски има проблеми в защита, където централни защитници най-вероятно ще бъдат Виктор Генев и Йордан Милиев.
В центъра на отбраната се завръща Иво Иванов, а дебют като ляв защитник ще направи Станислав Бачев.
Очаква се треньорът на Берое Илиан Илиев да заложи на по-дефанзивен стил на игра срещу Левски и вероятно ще пусне петима халфове, а в предни позиции ще бъде изнесен само нападателят Георги Андонов.

КОНТУЗЕНИ
Левски няма да може да разчита на контузените Лъчезар Балтанов, Дарко Тасевски, Елин Топузаков и оплакващия се от болки в адукторите мароканец Юсеф Рабех.
Левият бранител Атанас Атанасов е контузен и няма да играе до края на месеца. Под въпрос за гостуването на "Герена" остана и левият халф Дончо Атанасов, въпреки че тренира пълноценно от началото на седмицата.

В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
Берое завърши 1:1 при домакинството си срещу Пирин. "Сините" направиха равенство 2:2 като гост на Локомотив Пловдив.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kristqn
13.11.2009 11:44

маи нещо неги счушихте левскари мрусни.САМО БЕРЕОЕ *thumb_up* *party*

Notlike
18.10.2009 18:05

Дано успеят Берое... Левски ще чупят каръка с подаръка на Батков за РД - казан с ракия *joking*