Специалния уж пое вината за унижението с 1:6, но...

05:52
Специалния уж пое вината за унижението с 1:6, но...

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо на теория пое вината за загубата с 1:6 от Бодьо/Глимт в двубоя от турнира Лига на конференциите. За първи път Рома допуска шест гола във вратата си в един мач под негово ръководство. Португалецът се упрекна за избора на стартовия състав, след което съсипа от критика своите футболисти. 


“Вината е моя. Аз избрах да започна с тази група играчи, като исках да дам възможност на някои футболисти да се появят на терена. Има съществена разлика в класите на тези, които започнаха днес и тези, които получиха почивка. Ако можех във всеки мач да използвам един състав, то щях да го правя. Бодьо/Глимт се оказа по-качественият отбор от този, който аз пуснах от първата минута”, коментира Моуриньо.


"Проблемът ни е в класата. Реалността е, че аз просто надцених нашите резерви. Днес изглеждаше сякаш техният нападател Солбакен е на мотор, а нашите защитници се опитват да го настигнат, карайки велосипеди. Другата седмица Мансини и Вина ще са подготвени за него", продължи с критиките към своите възпитаници Специалния. 


"Когато преди няколко седмици казах, че трябва да отидем във Ватикана и да се молим да нямаме контузени, знаех за какво говоря", оправда се още Моуриньо.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация