Предстоят нови 14 мача в Лига Европа, важен сблъсък за Лудогорец

07:01
Предстоят нови 14 мача в Лига Европа, важен сблъсък за Лудогорец

Днес предстои да се изиграят 14 мача от груповата фаза на Лига Европа. В първите два кръга станахме свидетели на доста изненадващи резултати, но някои от фаворитите демонстрираха класа и уверено вървят към директните елиминации. 


В група “А” с 6 точки е Лион, който довечера ще гостува на Спарта (Прага). За чехите се очаква титуляр да е Мартин Минчев, който играе все по-силно в последните седмици. Рейнджърс пък ще е домакин на Брьондби и трябва задължително да победи, за да не изостане от първите две места. 


В група “В” важният мач е между ПСВ Айндховен и Монако, които оглавяват класирането с по 4 точки. В група “C” Наполи посреща Легия (Варшава) и ще трябва да наваксва след изненадващото домакинско поражение от Спартак (Москва).


В група “D” начело с две победи е Олимпиакос, който ще е гост на втория Айнтрахт (Франкфурт). В група “E” няма отбор с пълен актив, а тази вечер мачовете са Лацио - Марсилия и Локомотив (Москва) - Галатасарай. 


В група “F” българският шампион Лудогорец се нуждае от победа срещу Брага, за да запази шансове за директните еллиминации. В другия мач водачът Цървена звезда ще гостува на Мидтиланд. В група “G” ще видим единствения двубой между два отбора с по 6 точки до момента - Бетис и Байер (Леверкузен). 


Уест Хам спечели първите си два мача в група “H” и не допусна гол, а довечера ще се опита да направи същото и срещу Генк у дома. Динамо (Загреб) пък ще гостува на Рапид (Виена), който е без точка.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация