Реал Мадрид с първа загуба за сезона в Примера (видео)

19:06
Реал Мадрид с първа загуба за сезона в Примера (видео)

Еспаньол победи Реал Мадрид с 2:1 като домакин в среща от осмия кръг на Примера дивисион. Раул де Томас беше точен в 17-ата минута, а в 60-ата Алейш Видал удвои. Карим Бензема намали в 71-вата.


Гостите притиснаха съперника с висока преса още от първата секунда и след грешка при изнасянето на топката Карим Бензема получи шанс в 4-ата минута, но Лопес спаси удара му. В 9-ата минута обаче и на Тибо Куртоа на другата врата се наложи да се намесва, защото Aдри Ембарба стреля към него, а имаше и рикошет.


Неубедителното начало на Реал позволи на Еспаньол да поведе в резултата. В 17-ата Ембарба задмина Алаба по дясното крило и центрира към връхлитащия пред вратата Де Томас, който изпревари Лукас Васкес - 1:0.


Веднага след подновяването на играта централният защитник на "лос меренгес" Едер Милитао опита да вкара от своята половина с директен шут и топката за малко не попадна в целта. Мадридчани не можеха по никакъв начин да застрашат защитата на Еспаньол и чак в 42-ата се стигна до опасност, при която Милитао засече с глава, но в аут. 


На полувремето Анчелоти извади Камавинга и пусна Родриго Гоес. Оказа се, че младият французин е получил травма. В 50-ата Милитао отново надскочи всички в наказателното поле на Еспаньол, но и този път ударът му излезе в аут. 


Реал обаче все така не играеше добре и допусна втори гол. В 60-ата минута Алейш Видал с лекота чукна топката между краката на Начо Фернандес и излезе фронтално срещу Куртоа, след което порази мрежата му за 2:0.


Еспаньол пропусна да дръпне с 3:0, тъй като в 64-ата Сержи Дардер също се оказа очи в очи с вратаря, но шутира край гредата. 


Бензема блесна с отиграване в 71-вата минута и Реал се върна в мача. Тогава той задмина няколко играчи на домакините и с десния крак намали резултата на 2:1. 


Мадрид натисна с всички сили, а на терена вече бяха и Азар, и Лука Йович. В 80-ата малко не достигна на Бензема да изравни с глава. Четири минути по-късно французинът асистира за атрактивен гол на Азар, но той не беше признат заради засада при атаката.  

В крайна сметка Реал Мадрид допусна първата си загуба за сезона в Примера дивисион. 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация