Базел тренира с метли за ЦСКА

14:09
Базел тренира с метли за ЦСКА
Една и съща съдба имат играчите на съперниците в Лига Европа - Базел и ЦСКА. Двата отбора играят следващия четвъртък в София.

Собственик на" армейците" са Кралете на боклука "Титан". През седмицата пък общината в Базел включи местния клуб в рекламна кампания за почистването на града. Целта е всички да разберат колко важно е да пазят чисто и да уважават работата на чистачите. На играчите са раздадени метли, а на боклукчийските коли са изтипосани плакати на отбора в оранжеви гащеризони.

Има и сайт www.wischermensfriends.ch (Приятелите на парцала). Впрочем нищо чисто няма във Wisher. Думата буквално означава чикиджия.

В четвъртък съперниците на ЦСКА раздаваха автографи в центъра на града. Имаше и игра кой ще вкара най-много футболни топки в дупка на стената. Победителите получиха фланелки Team4Clean (Чистачите) с автограф от футболистите и боклуджиите.

До зимата ще върви и специален кинопреглед - клипът се казва "Ела в отбора на Чистачите". През пролетта освен футболистите на Базел в кампанията се включват известни актьори и музиканти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация