Сити готви оферта за Мбапе през януари

13:51
Сити готви оферта за Мбапе през януари

Манчестър Сити ще направи опит да привлече нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе през януари, твърдят журналистите Иън МакГари и Дънкан Кастелс. По този начин "Гражданите" ще опитат да изпреварят Реал Мадрид, който досега се считаше за основен фаровит за подписа на французина.

Договорът на 22-годишния футболист изтича през юни 2022 година и на този етап изглежда, че той няма да преподпише. На "Сантиаго Бернабеу" разчитаха, че ще успеят да вземат Мбапе със свободен трансфер следващото лято, но сега сметките им може да излязат грешни.

Собственикът на Манчестър Сити Шейх Мансур е амбициран да доведе Мбапе на "Етихад" на всяка цена. Заради това той е готов да отправи оферта за нападателя през януари и да го отмъкне под носа на "Белия балет". Подобно нещо би било добре и за ПСЖ, тъй като така французите ще вземат трансферна сума за звездата си, вместо да го изпуснат като свободен агент.

Преди време се говореше, че Манчестър Юнайтед и Ливърпул също се интересуват от Мбапе, така че няма да е изненада, ако някой от тях също се включи в битката за подписа на този футболист. Френският национал има 136 гола в 179 мача за ПСЖ до момента. От началото на сезона той показва добри игри с 4 гола и 4 асистенции в 8 мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация