Татко Берба дари мама Елена с БМВ за 150 000 лева

12:07
Татко Берба дари мама Елена с БМВ за 150 000 лева
Звездата на България и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов дари любимата си Елена с чисто ново БМВ. Рано сутринта в четвъртък приятелката на нападателя го ощастливи с момиченце.

Три дни преди гостуването в Кипър капитанът на националите връчил на любимата джип от баварската марка. Моделът е Х5, цветът бял, а номерът – СА1266ХТ.

БМВ-то е купено от софийския дилър на германската фирма. Цената с екстрите е около 150 000 лева.

"Важен е жестът, защото сумата не е проблем за Бербо, той я изкарва точно за седмица в Манчестър Юнайтед", коментираха приятели на футболиста.

След като прекара целия четвъртък край приятелката си и малката й дъщеричка, Митко се отчете пред най-близките и роднините на Елена в столично заведение. Той събра приятели за почерпка в ресторант "Байлова къща" в столичния кв. "Овча купел".

Днес обаче трябваше да отлети спешно за Манчестър. Сър Алекс призова нападателя да се върне възможно най-бързо, тъй като атаката на "червените дяволи" съвсем окуця. Напук на предвижданията, българинът може да излезе дори титуляр, тъй като след Майкъл Оуен, контузия получи и Уейн Рууни.

Заради важните срещи на отбора му Бербо ще пропусне изписването на богинята Деа. Очаква се лекарите от клиника "Свети Лазар" да изпратят Елена и бебето утре, тъй като и двете се чувстват отлично.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Phenomenom
17.10.2009 21:32

Кво го пишат тоя номер кат чели има някакво значение ... Да земат да напишат кои размер гащи носи ще бъдат поне малко по оригинални *lol*

cazorla
17.10.2009 15:31

Ето че мене ме интересува!Брей че киселяци бе,написали са номера и кво от това.Тоя коментар си го написал само за да се правиш на интересен *angry*

Ivanov5
17.10.2009 14:16

Добре само да попитам кой го интересува номера на колата ??? *wonder*

Notlike
17.10.2009 13:27

Наистина, стига с това Богиня, принцеса. Те всички бебета са хубави *smile*