Масчерано: Печеля Висшата лига, а след това и световната титла

10:05
Масчерано: Печеля Висшата лига, а след това и световната титла
Доста високи цели си поставя халфът на Ливърпул Хавиер Масчерано.

Полузащитникът на "мърсисайдци" мечтае да спечели титлата във Висшата лига, а след това се "точи" и на световната купа в ЮАР.

"Ще се боря докрай. Мисля, че можем да спечелим титлата в Англия и трябва да се борим здраво за тази клауза. След това идва Световното първенство. Много хора обаче не вярват, че Аржентина може да стане шампион на света. Нашият отбор на Световното ще бъде много различен. Със сигурност не се страхуваме от отбори като Англия, Германия или Испания", каза Масчерано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrard_3107
18.10.2009 15:22

Аз съм заклет фен на Ливърпул, но с тази игра не можем да спечелим Висшата лига. Мисля че Бразилия или Испания ще вземат световната титла.

vsk
17.10.2009 22:01

Абе от "Англия, Германия или Испания" не се страхуват ама не е казал нищо за Бразилия ей тва ме интересуваше лично мен.Харесвам Гаучосите но не мисля че ще направят кой знае какво! *erm*

Notlike
17.10.2009 19:38

Моето мнение е, че Аржентина ще е фаворит. Ето защо: "гаучосите" много трудно се класираха и МНОГО ще работят, за да махнат грешките си. Навярно и стилът им ще се промени. Не забравяйте как по подобен начин Бразилия се класира на Мондиал 2002 с изстрадана победа над Парагвай в 90 минута... мисля че Чили изгърмя тогава. В последствие Бразилия разби конкуренцията и стана световен шампион. Аржентина е моят фаворит!

cris7ronaldooo
17.10.2009 11:48

Моето мнение е че Испания ще се пребори за световната титла Манчестър отново ще е шампион а Челси може да грабне ШЛ знам само че АНГ отбор ще вземе ШЛ няма да е нито барса а пък за реал няма смисъл да говориме на тях им давам най-много 1/4 финал !

jaws
17.10.2009 11:09

Аз съм от Ливърпул, но мисля, че с тоя отбор на Ливърпул ще им е много трудно да влязат дори в първите четири на Англия.Колкото до Шампионската лига и Мондиала мисля, че Шампионската лига тая година отново ще е в Барселона, а Световната титла в Бразилия *thumb_up*

ZIZU_
17.10.2009 10:58

Той да се радва ако в близките години вземе някакъв трофей.И все пак мечтите са безплатни.