\"Канарчетата\" готвят \"топло\" посрещане за Тимонов

08:24
\"Канарчетата\" готвят \"топло\" посрещане за Тимонов
"Топло" посрещане за бившия си футболист Тодор Тимонов готвят феновете на Ботев Пловдив, пише "7 дни спорт".

Полузащитникът, който е известен с прякора "Принца на Пловдив", до миналата година бе футболист на "канарчетата".

"И преди си го псувахме, сега ще е още повече. Срещу ЦСКА ще бъдем поне 10 000 и няма да го оставим на мира", заканиха се феновете на "жълто-черните".

Очаква се Тимонов да започне като титуляр на стадион "Христо Ботев". Той трябва да замени контузения Маркиньос. Бразилецът отпадна от групата за мача, тъй като все още не е възстановен. Треньорското ръководство реши да запази халфа за мача от Лига Европа срещу Базел в четвъртък.

В стартовата единайсеторка на Любо Пенев ще се появи и друг бивш играч на Ботев – Йордан Минев, който за разлика от Тимонов се очаква да бъде посрещнат радушно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

todor_94
17.10.2009 11:34

ай стига ве вие какви хора сте какво искате да остане в ботев и да тъпче на едно място .... *angry* сички българи които са отишли в чужбинаса излязли от Левски и ЦСКА пример Стоичков от Хасково В ЦСКА и от там Не Къде Дае аа БАРСЕЛОНА.!Бербатов от ЦСКА в Байер Леверкузен в Тотнъм и накрая некъде да е а Манчестър.! Има и Много Други Примери Но няма да ми стигне мястото за писане!! и Така скаутите на чуждите отбори няма да дойдат на Стадион Христо Ботев Да ти гледат канарите.! Ами ще отидат на Герена , Българска Армия .! Така че оставете момчето да се развива и не го плиуите защото вие ще сте си на една заплата а той слд време няма да си знае парите *joking* .!Аз Съм От Пловдив и съм Ботевист но много си го уважавам Лимона *wink* .! И на тези които шше го псуват на мача , нека псувайте го той ще ни прасне два три гола и ше ви затвори устите .! Ай Канари дано бием *thumb_up*