Наско Илиев направи своя дебют за Асколи

21:52
Наско Илиев направи своя дебют за Асколи

Българският национал Атанас Илиев записа своя дебют за новия си отбор Асколи при домакинската загуба с 0:2 от Беневенто в четвъртия кръг на Серия Б. Това беше първо шампионатно поражение за “бианконерите” през сезона. Нападателят влезе в игра веднага след почивката, когато неговият тим вече изоставаше с два гола. Той замени бившия играч на ЦСКА София Диего Фабрини. Илиев получи една голяма възможност да се разпише, но не успя да намери целта.

Междувременно, друг роден нападател - Андрей Гълъбинов, в трети пореден мач започна като титуляр за Реджина. Този път обаче той не успя да вкара гол въпреки трите си удара в двубоя и в 63-ата минута беше заменен от Адриано Монталто, който в 68-ата отбеляза решаващото попадение за домакинския успех с 2:1 над СПАЛ 2013. Третият българин в Серия Б - Валентин Антов, отново остана на пейката на Монца при равенството 1:1 като домакин на Тернана.

Асколи е трети в класирането с актив от 9 точки, Реджина е пети с 8 спечелени пункта, а Монца е 10-и с 6 точки на сметката си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация