Зрелищно реми между Рен и Тотнъм (видео)

22:17
Зрелищно реми между Рен и Тотнъм (видео)

Тотнъм започна участието си в груповата фаза на Лигата на конференциите с равенство 2:2 с Рен на "Роажон Парк". Макар и с доста променен състав, "шпорите" поведоха след автогол на Лоик Баде в 11-ата минута. Флавиен Тет изравни в 23-тата, а Рен стигна до пълен обрат в 72-рата минута след попадение на Гаетан Лаборд. Пиер-Емил Хьойберг (76') обаче възстанови равенството скоро след това и донесе точката на английския тим.

Наставникът на Рен Бруно Женесио бе нравил две промени в сравнение с двубоя с Реймс. Лоик Баде и Камал-Дин Сулемана започнаха като титуляри. Мениджърът на Тотнъм Нуно Еспирито Сано предприе цели седем рокади. Джафет Танганга, Оливър Скип, Хари Кейн и Лукас Моура бяха единствените играчи, които запазиха титулярните си места от дербито с Кристъл Палас.

Още в 11-ата минута гостите поведоха в резултата. Ндомбеле направи всичко възможно да запази топката в полето, задържайки я в игра около тъчлинията след игра с пета. С това си действие той намери Кейн, който с едно докосване мигновено изведе Лукас Моура по левия фланг. Бразилецът опита центриране, но топката рикошира в Баде и не остави възможност на стража на Рен. Попадението бе записано като автогол на бранителя.

В 19-ата минута Голини изби удар на Буриго, а Труферт не успя да намери целта при добавката си с глава. Четири минути след това Флавиен Тет изравни, след като размени подавания с Гираси и нанесе фалцов изстрел от границата на наказателното поле. След изравнително попадение, и особено през втората част, Рен търсеше пълен обрат и стигна до него в 72-рата минута. Голини изби не много добре плътен удар на Сулемана, след което Гаетан Лаборд направи добавка за 2:1. Тотнъм обаче изравни много скоро след това. В 76-ата минута Дохърти центрира отдясно, Тет се опита непохватно да пресече, но така асистира на Хьойберг, който стреля покрай Сален за крайното 2:2.

В другия двубой от групата Витес победи Мура като гост. В 20-ата минута гол на Михаел Клепач бе отменен заради засада. Малко след това Ян Горенц стреля опасно с глава, но топката профуча над напречната греда. Така се стигна до 30-ата минута, когато Сондре Тронстад откри резултата със страхотен удар от границата на наказателното поле. След почивката нидерландският тим имаше още по-сериозна доминация. Фредерисекн пропусна добър шанс в началото на частта, а в 58-ата минута удар на Усама Танане срещна гредата. В 69-ата минута Витес сложи край на интригата с втори гол. Реализира го Усама Дарфалу, който засече с глава центриране от корнер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация