Кристиано: Хората говорят за моята възраст, но трябва да знаят, че аз съм различен от останалите

23:58
Кристиано: Хората говорят за моята възраст, но трябва да знаят, че аз съм различен от останалите

Кристиано Роналдо осъществи един от сензационните трансфери на това лято и след поредица от спекулации в крайна сметка се завърна на “Олд Трафорд”. Той прекара шест години в Манчестър Юнайтед преди през лятото на 2009-а да премине в Реал Мадрид, а за времето си в Англия записа на сметката си три титли на Премиър лийг, една купа от Шампионската лига и една Златна топка.

Сега дни преди очаквания с огромен интерес повторен дебют с фланелката на “червените дяволи”, той отново демонстрира големите си амбиции и заяви, че ще докаже, че е различен, както и че се е завърнал, за да печели трофеи с тима отново, а не на ваканция. 

“Толкова много се радвам, че се завърнах. Никога не съм мислил, че ще се случи отново, но сега съм много горд и развълнуван, очаквам с нетърпение да започна по най-добрия начин. Семейството ми е щастливо, децата, всички са много щастливи. Имаме добри спомени, но това е нов момент, ново поколение и аз съм тук, за да печеля трофеи. Това е причината да съм тук - за да печеля. Не съм дошъл на ваканция. Предният път бе добре, спечелихме важни неща и носих фланелката много години, но съм тук, за да печелим отново. Способен съм, както аз, така и моите съотборници. 

Това е отличен шанс за мен, за феновете, както и за клуба да направим крачка напред. Смятам, че можем да постигнем нещо голямо в следващите 3-4 години. Хората говорят за моята възраст, но трябва да знаят, че аз съм различен от останалите. Показвам го година след година и този сезон няма с нищо да е по-различен. Разбира се, ще бъде нервен в събота, но сега съм много по-зрял, имам много повече опит. Ще съм готов и ще натискам Оле (Гунар Солскяер) да съм титуляр,” заяви Роналдо. 

Очаква се той да направи своя официален дебют в събота при домакинството на Нюкасъл от 17:00 българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация