Билич остава начело на Хърватия, въпреки провала

15:32
Билич остава начело на Хърватия, въпреки провала
Националният селекционер на Хърватия Славен Билич ще остане на поста си, въпреки че не успя да класира тима си за финалите на Световното първенство в ЮАР.

Бившата звезда на Уест Хям заяви пред медиите, че има подкрепата на местната федерация и самите играчи. Той допълни, че "първоначалното му желание да остане е надделяло и той е решил да продължи да води отбора". Хърватия завърши на третото място в Група 6, зад победителя Англия и втория тим - Украйна. Шампионатът в ЮАР през следващото лято е първото голямо футболно събитие, което "шахматистите" пропускат от независимостта си преди 18 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
18.10.2009 08:38

Dentelin4o той не им е треньор от вчера и хърватите му вярват.А относно провала , той няма НИКАКВА вина.Все пак англичаните бяха тези ,които пуснаха на Украйна ,за да могат да прецакат Хърватия.Ако Англия беше играла на 100% в Киев и беше победила Украйна (или дори да беше направила Х ) то тогава Хърватия щеше да е в ЮАР.

Dentelin4o
16.10.2009 16:43

Това е този човек е пътвия който не ги класира на Световно.... и те му вярвят а ние смешните Българи хулиме трениора си *angry*