Пенев: Няма да подценим Ботев

13:08
Пенев: Няма да подценим Ботев
Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че неговите футболисти няма да подценят Ботев Пловдив.

"Трябва да имаме манталитет на победител. Независимо с кого играем, трябва винаги да излизаме за победа. Искам футболистите да имат много голяма мотивация особено по време на тренировките. Трябва максимално да сме концентрирани за утрешния мач с Ботев. Този път играчите няма да подценят съперника, както това се случи в мача с Пирин преди този с Фулъм. Имаме много футболисти, един от тях е във форма, друг не е. Това е много сложна работа и процес, за да се стигне до максимален синхрон във всички звена. Не се заблуждавам, че нашият футбол е на страхотно ниво. Имаме добри футболисти, но ни предстои много работа, за да имаме постоянно присъствие в Европа. Маркиньос не попада в групата, защото има лека контузия от мача с Банско. Данчо Минев е възстановен и може би ще играе в срещата", сподели Пенев.

Специалистът отказа да коментира представянето на националния тим, но отговори на изказванията свързани с грешките на футболисти на "червените" в представителния отбор.

"Чух много мнения, прегледах доста интервюта, все едно всички се бяха наговорили. Явно търсят причините там, където ги няма. Когато отборът загуби, всички са виновни. Когато се спечели, пак всички са виновни", коментира Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация