Манчестър Юнайтед порази Уулвс с гол в края (видео)

20:23
Манчестър Юнайтед порази Уулвс с гол в края (видео)

Манчестър Юнайтед победи Уулвърхямптън с 1:0 на "Молиню" в двубой от третия кръг на английската Висша лига. Попадението бе дело на Мейсън Грийнууд в 80-ата минута. 


Играчите на Бруно Лаже бяха много близо на два пъти до попадение в първите десет минути, основно след грешки в средата на терена, но топката така и на навести мрежата на Давид Де Хеа. Веднъж се наложи от голлинията да чисти и Уан-Бисака.


Десният бек на Юнайтед често излизаше от позиция, а в 23-ата минута Моутиньо насочи центриране в наказателното поле на съперника. Невеш отклони преди Варан, но ударът после на Коуди бе неточен.


Седем преди края на първата част гостите реализираха гол чрез Бруно Фернандеш, който бе отменен поради засада в хода на атаката за "червените дяволи". В последната минута от първото полувреме Бруно Фернандеш изведе прекрасно Мейсъл Грийнууд, който стреля с левия крак, но топката премина на сантиметри край страничния стълб на Жозе Са.


В 51-ата минута Франциско Тринако прекара топката между краката на Хари Магуайър и бе фронтално срещу вратата на гостите. Рафаел Варан обаче застана пред него, а бившият играч на Барса тръгна да се надиграва с него, но неуспешно, макар да имаше възможност да шутира. Седем по-късно Бруно Фернандеш опита да намери Грийнууд в наказателното поле на "вълците", но Траоре изчисти напред, където Фред шутира от воле с левия крак, но право в Са.


В 69-ата пък Давид Де Хеа направи великолепно двойно спасяване срещу Ромен Саис, отказвайк играча на "вълците" да реализира попадение в срещата. Четвърт час преди края Погба бе неутрализиран от вратаря Са, а малко след това и Грийнууд. Не такава беше ситуацията обаче в 81-ата минута, когато младият английски нападател изведе "червените дяволи" напред в резултата. Погба открадна топката от Невеш в полемична ситуация, в която домакините имаха претенции за нарушение. Топката отиде във Варан, който пък намери Грийнууд вдясно. Ударът му летеше опасно, а Хосе Са не успя да се замеси и топката влетя в мрежата на „вълците” – 1:0 за Юнайтед.


Състави:


Уулвс: Са – Семедо, Коуди, Килман, Марсал, Моутиньо, Саис, Невеш, Тринкао, Хименес, Траоре


Ман Юнайтед: Де Хеа – Уан-Бисака, Варан, Магуайър, Шоу, Фред, Фернандеш, Погба, Санчо, Джеймс, Грийнууд

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация