Луиш Фабиано: Има възможност да напусна Севиля!

11:12
Луиш Фабиано: Има възможност да напусна Севиля!
Нападателят на Севиля Луиш Фабиано  заяви, че за момента е щастлив в испанския клуб и не съжалява, че все още не е преминал в тим, който си е поставил по-големи цели. Бразилецът обаче разкри, че не възнамерява да поднови договора си с андалусците, за да може през следващото лято да заиграе в някой от великите европейски отбори.-

"Имам възможност да напусна. Моят договор изтича скоро и това би трябвало да улесни евентуален трансфер в друг тим. Играчите трябва да използват тези възможности.
В момента не играя в някой голям клуб, само защото президентът Севиля се отнасяше много добре към мен. Имах няколко оферти от различни отбори, но все още съм много щастлив тук, в Севиля. Трябва да отбележа, че тук ми дадоха възможност да докажа, че имам място в националния отбор на Бразилия, а това значи много за мен. Аз съм много благодарен за този клуб", заяви Фабиано. По време на летния трансферен прозорец упорито се говореше за вероятен трансфер на Луиш Фабиано в Милан, но двата отбора не можаха да се споразумеят помежду си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация