Креспо: Дали ще се радвам, ако вкарам на Интер? Защо не?

09:33
Креспо: Дали ще се радвам, ако вкарам на Интер? Защо не?
Нападателят на Дженоа Ернан Креспо не изпитва никакви сантименти към бившия си тим Интер и очаква с нетърпения мача на "грифоните" срещу шампионите.

Аржентинецът е любопитен как ще реагират феновете на "нерадзурите" при появата му на терена с фланелката на друг състав.

"Нямам търпение мачът да започне. Искам да видя пак някои от съотборниците си, да играя отново с тях на един терен, макар и от другата страна на барикадата. Не мисля, че това, че съм играл за Интер ще повлияе на играта и представянето ми. Напротив, ще дам 100 процента от себе си в срещата. Любопитно ми е и как ще реагират феновете, спрямо мен", каза Креспо.

Таранът смята, че ако изрази радостта си след евентуален гол във вратата на "нерадзурите", това няма да е признак за неуважение към бившия му клуб.

"Не мисля, че това ще е признак на неуважение към съотборниците ми от Интер. Просто смятам, че е съвсем нормално за един футболист да отпразнува гол, срещу когото и да е отбелязан той. Иначе пък може феновете на сегашния ми клуб да се разсърдят, нали?", добави още нападателят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация