Стойчо Младенов за расисткия скандал на "Армията": Няма маймуни на терена

23:45
Стойчо Младенов за расисткия скандал на "Армията": Няма маймуни на терена

Наставникът на ЦСКА София Стойчо Младенов твърди, че Станислав Манолев е обидил на расистка основа Амос Юга след червения картон, който получи по време на двубоя между червените и Пирин.

“Трудна победа, но ние си я направихме такава, защото имахме възможност да покачим на два и три на нула. Второто свалихме темпото. Разправията с Манолев?! Крайно съм разочарован от него, защото отиваме в крайни неща, които нямат място на терена. Това е расизъм. Няма маймуни на терена. Споменавам го, защото чух и видях какво става на терена. Нужно ли е това да става? Спортсменството е на първо място. Трябва да има агресивност на терена, но в крайна сметка решенията ги взима съдията. Всеки иска да побеждава. Но не мога да кажа, че ми става приятно, когато чух Манолев да обижда наш състезател. Това е липса на култура и възпитание”, коментира Младенов, след което се върна към трудната победа на тима му с 1:0, въпреки че гостите от Благоевград играха от 42-ата минута с човек по-малко.

“Трябваше ни втори гол, за да успокоим всичко на терена. Изнервихме излишно и себе си, и играта.

Най-радостен и щастлив съм, че и двете млади момчета се представиха на високо ниво. Едно отлично взаимодействие между Асен и Йомов, което, в крайна сметка, донесе победата.

За съжаление загубихме един от най-добрите си футболисти - Мено Кох. Ще разчитаме на него чак след Нова година. До този момент се представяме достойно в Европа с изключение като гости на Пирзен.

Оттук нататък мислим за мача в четвъртък. Ден година храни. Така го определям. Ако вкараме гол, вторият ще го вкара публиката. ЦСКА е способен на всичко с помощта на публиката. На Антов това не е последния мач. Запознат съм, но не мога да коментирам нищо. От тук нататък трябва да привличаме качество, което ни липсва”, допълни Стойчо Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация