Батков моли Чорни да му намери купувач за Левски

08:25
Батков моли Чорни да му намери купувач за Левски
Шефът на Левски Тодор Батков продължава да търси варианти за продажба на клуба или поне на част от него, съобщава "Меридиан мач". За целта адвокатът е потърсил помощ при бившия собственик на "сините" Майкъл Чорни.

Босът на шампионите отчаяно издирва човек, на когото да прехвърли дял от отбора. В момента бизнесменът изпитва сериозни финансови затруднения, заради което се е срещнал с Чорни и го е помолил да го свърже с паралии, които да имат интерес към Левски.

Преди няколко седмици родният бизнесмен Иван Мачев почти се беше навил да изкупи 30% от шампионите. Той бе готов да извади почти 5 милиона лева за акциите. Последвалите негативни резултати и "Казанската афера" обаче разколебаха човека и сделката пропадна. Все пак Манчев вече е помогнал на Левски, като е предоставил на Батков скромна сума.

В лагера на "сините" има и добра новина. Днес трябва да бъдат преведени парите от участието на тима в Лига Европа – 1 милион. С тези средства Батков ще плати забавените премии на играчите за класирането в турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_309
16.10.2009 12:13

Интересно ми защо като препечатвате нещо от друг сайт поне не опраите тяхната грешка?!? Тоя дето е щял да купува Левски, Мачев ли е или Манчев? Я разберете нещата как са точно и тогава драскайте, че ми писна от сапунки в родното първенство?!?

chelsea1
16.10.2009 09:34

Айде бе батКо продай го най на после/ботев 2серия/