Изненадващо: Ето кой ще наследи фланелката с номер 10 на Меси в Барселона

18:08
Изненадващо: Ето кой ще наследи фланелката с номер 10 на Меси в Барселона

В Барселона са предложили на Филипе Коутиньо да наследи фланелката с номер 10, която дълги години беше носена от напусналия клуба Лионел Меси, пише “Мундо Депортиво”. Атакуващият халф все още обмисля дали да приеме този номер, след като го носеше в Ливърпул и Байерн Мюнхен, докато в Барселона е играл с номер 7 и номер 14, които в момента са поверени на други играчи.

Въпреки че голяма част от феновете на тима не смятат, че има футболист от настоящия състав, който да е достоен да носи този номер, правилата на Ла Лига задължават при максималния брой от 25-има регистрирани играчи, номерата от 1 до 25 да бъдат заети от въпросните футболисти. Така в Барселона са решили, че най-подходящ да носи номер 10 е Коутиньо, който е рекордната покупка на клуба, както и вторият най-скъпоплатен футболист на “Камп Ноу” с брутна годишна заплата в размер на 24 млн. евро.

Любопитното е, че цяло лято се говори, че каталунците търсят начин да продадат бразилеца, който все още не е оправдал високите очаквания към себе си след своето пристигане в клуба. От вестника обаче добавят, че през това лято не са постъпили примамливи оферти за Коутиньо и затова през този сезон ще му бъде даден последен шанс да покаже качествата, които му осигуриха трансфера в Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

red_machine
19.08.2021 10:33

Хехе, Меската в ПСЖ, кой е предполагъл? Сега ако американския собственик на Марсилия е малко умен ще налее пари в Марсилия и ще привлече Роналдо и др. играчи. И френското ще стане по-гледаемо от Ла Лига... Ама те американците не разбират от "сокър"...