Лудогорец замина за Швеция за нова луда нощ

11:25
Лудогорец замина за Швеция за нова луда нощ

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев си пожела нова луда нощ, която да прати тима в групите на Шампионска лига. Разградчани заминаха тази сутрин за Малмьо, където утре ще излязат срещу едноименния отбор в първи мач от плейофа за влизане в групите на Шампионска лига. 

"Малмьо е традиционен шведски отбор, а както знаем, играем трудно срещу скандинавски съперници. Предстои ни тежък мач. Ако искаме да влезем в групите на Шампионска лига, трябва да бъдем на 100 процента. Отново си пожелавам луд мач, да се надяваме лудите нощи да продължат", каза Петричев на летище "Варна". 

" Лудогорец винаги показва максимума в подобни тежки мачове, затова съм оптимист. Когато си в подножието на голямата цел, нормално е и мотивацията да е на предела. Надявам се да имаме и спортно щастие, защото и това понякога има изключително голямо значение. Има напрежение, защото когато си на крачка от мечтата, нормално е да си напрегнат. Говорим за тази цел от 4-5 години и този път изглежда доста близко. Надявам се на добър резултат в първия мач и да си решим нещата в Разград, където правим луди мачове", коментира още Ангел Петричев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StadobolGovnin
17.08.2021 20:06

На каво друго да се надяваш, ако не на късметец за джапанките..