Гонзо скочи срещу вестника на ЦСКА

19:37
Гонзо скочи срещу вестника на ЦСКА
Спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов-Гонзо обвини спортното издание "Тема Спорт" в манипулиране на общественото мнение и разпространение на невярна информация по адрес на сините. Пловдивчанинът излезе с официално изявление, публикувано в сайта на шампионите:

Във връзка с нарушаването на общоприетите етични норми, публикуването на лъжлива информация и откровените опити за манипулиране на общественото мнение, ПФК Левски прекратява взаимоотношенията си с ежедневника "Тема Спорт".

Считано от днес, всяко едно изказване на длъжностно лице на ПФК Левски - в това число и футболисти - пред автор на въпросното издание, което е публикувано впоследствие, може да бъде възприемано като неистина.

Георги Иванов
Спортно-технически директор

Както е известно, "Тема спорт" отдавна е считан за вестника на ЦСКА и дори наскоро се заговори, че собствениците на "армейците" са купили медията и по този начин са я спасили от фалит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Takeo
15.10.2009 23:23

Ако Гонзо е написал горните редове, съм готов да си отрежа едното мадо! Едва ли и половината от изписаните думи влизат в речника на този лауреат!

Dororo
15.10.2009 22:21

Никаде не пише,че тои го е прочел.Може някой друг да му го е прочел. *lol*

drummer
15.10.2009 19:55

Това, че Георги Иванов е започнал да чете вестници е ....похвално ?! Но нищо не се казва, трябва ли да слушаме ..."Гонг" или пък да вярваме на "информацията" на ..."Дон Балон" ...?! *lol*