"В ПСЖ спазваме Финансовия феърплей от първия ден"

21:41
"В ПСЖ спазваме Финансовия феърплей от първия ден"

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи с гордост представи новото попълнение на клуба Лионел Меси. На официалната пресконференция той описа трансфера като исторически и записа с похвали аржентинеца. Ал-Хелаифи обаче трябваше да отговаря и на актуалния въпрос, зададен от "Би Би Си", как клубът може да си позволи подобен трансфер с оглед на заплатата на Меси и той да е в рамките на Финансовия феърплей.

“Спазваме Финансовия феърплей от първия ден. Преди да направим нещо нашият финансов екип проверява всичко. Имаме капацитета да привлечем Меси и да сме в рамките на на Финансовия феърплей. Ние винаги спазваме правилата”, бе отговорът на Ал-Хелаифи.

“Това е невероятен и исторически ден за клуба, за футболния свят и фантастичен момент за нас. Всеки познава Лео. Единственият футболист, печелил “Златната топка” шест пъти. Той създава футболна магия. Когато започнахме тук преди 10 години, хората се питаха какъв ще е нашият проект. Много сме горди от това, което сме днес”, каза президентът на ПСЖ при представянето на Меси.

“Не е тайна, че този играч е най-добрият в света. Това обаче е само началото. Работата започва сега. До мен седи човек, който има много трофеи и ще донесе много трофеи на съотборниците си. Имаме други от най-добрите играчи в света и един от най-добрите треньори. Обещавам, че децата ви ще се наслаждават на Париж и ще казват, че това е любимият им град”, допълни президентът на ПСЖ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация