Искам в Барселона

17:19
Искам в Барселона
Най-скъпият футболист в историята на Висшата лига на Англия Робиньо заяви, че е готов да заиграе с екипа на испанския шампион Барселона.

Ако слуховете за трансфер на Робиньо от Манчестър Сити в Барса се окажат истина, то каталунците ще трябва да платят около 33 милиона паунда за крилото на "гражданите". Бразилският национал заяви днес:

"Разбира се, че искам да играя за Барселона. Кой не би искал това? Ние ще се забавляваме доста. За мен ще бъде удоволствие да играя до Меси, моя сънародник Дани Алвеш, Шави, Иниеста, Ибрахимович, с всички тях. Те са велик отбор! Аз съм играл срещу тях и знам за какви качества става въпрос. Засега обаче мога да играя за Барса само на Плейстейшън. Приятно е да се гледа как играе Барселона. Те изглеждат като най-добрият бразилски отбор заради начина, по който си подават топката. Отборът на Пеп Гуардиола е наистина фантастичен."

"За да се стигне до мой трансфер, ние трябва да седнем и да поговорим сериозно. Освен това трябва да има конкретна оферта, а както вече казах на няколко пъти, аз не съм получавал такава. Сега не е времето да казвам неща, които могат да бъдат интерпретирани грешно. Имам договор със Сити и тъй като съм професионалист, аз мога да кажа, че съм отдаден напълно на сегашния си тим", каза още Робиньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yang_G
15.10.2009 20:07

Защо пишат глупости ! Да го напишат един път, добре ! Ама всеки ден да ме занимават с Робиньо ? Като дойде януари ще се види какво иска и какво ще получи ! Ако наистина не иска Сити да ходи да си го чука някъде другаде ! К'во ме занимават с детски истории !

TigerJK
15.10.2009 19:05

в Барса няма да взима и наполовина от това което взима в Сити... едва ли ще успее да седне и да поговори сериозно *thumb_down*