Трябва само да вярваме в себе си и ще играем в ЮАР

14:57
Трябва само да вярваме в себе си и ще играем в ЮАР
Италианският селекционер на ЕЙРЕ Джовани Трапатони вярва, че неговия тим ще успее да се класира на Световното първенство по футбол през следващата година.

Ирландците останаха втори в нашата група и ще трябва да играят бараж срещу един от четирите поставени тима - Франция, Португалия, Русия и Гърция, като победителят от баража ще бъде излъчен след два мача, които ще се играят на 14 и 18 ноември.

Трапатони, който няма да присъства на жребия в понеделник в Цюрих, заяви:

"Този отбор може да играе срещу всеки съперник, ако има вяра в себе си, психическото си състояние и плана си. Ние ще влезем в плейофите с вяра в собствените си сили и ще играем както срещу Италия в събота. Ние трябва да вярваме! Изградихме този тим и аз знам, че можем да успеем."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
15.10.2009 17:26

Само да отбележа ,че жребия ще е дирижиран ,тоест 2 силни отбора немогат да се срещнат ,демек ще има 2 урни (символично) при тегленето на жребия.В едната ще са силните отбори в другата по-слабите.Русия , Португалия и франция са 100% 3 от 4те силни отбора,въпроса е кой ще е 4тия.А ако ЕЙРЕ срещне Русия , Португалия , Франция или Сърбия няма НИКАКЪВ шанс ! *sick*

just_fen
15.10.2009 16:17

французите са си там ама трениора им хич го няма

keosev_
15.10.2009 16:13

подкрепям ти мнението но освн гърция мисля че ще се опанат и на французите и тях хич ги няма последно време едвам клепат и те но да видим времето ще покаже *thumb_up*