Юве прави супертрансфер през следващото лято

16:19
Юве прави супертрансфер през следващото лято
Ювентус е отправил сериозна оферта за халфа на Рома Даниеле Де Роси, твърди авторитетното италианско издание "Кориере Дело Спорт". Спортно-техническият директор на торинци Алесио Секо е предложил на шефовете на Рома 20 милиона евро плюс триото Кристиан Молинаро, Кристиан Поулсен и Лоренцо Ариаудо.

Както е известно, Рома е в сериозна финансова криза, тъй като собствениците на клуба фамилия Сенси са затънали в огромни дългове. От друга страна, договорите на осем футболисти от първия състав на "вълците" изтичат през следващото лято, като преговорите за тяхното подновяване още не са започнали, тъй като шефовете на Рома нямат финансовата възможност да предложат дори същите заплати, които в момента взимат тези играчи.

Въпреки желанието на Де Роси да остане в Рома, един негов трансфер в Юве първо би позакърпил лошото финансово състояние, а от друга страна и триото, предложени футболисти на "Старата госпожа" ще излезе без трансферна сума на римляните.

Напомняме ви, че и Кристиан Поулсен, и Кристиан Молинаро са любимци на Клаудио Раниери, който в момента води Рома и е много възможно специалистът също да пожелае подобен трансфер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Juventus_tifoz
15.10.2009 19:52

bianconer85, може и да стане такава сделка. Вземи за пример продажбата на Кака. FORZA JUVE *beer*

carterMVP
15.10.2009 17:17

Де Роси ще е добре дошъл на Анфийлд , ако шейха ни земе *party*

bianconer85
15.10.2009 17:14

Колкото и да искам Де Роси да дойде при нас, смятам че такъв трансфер е невъзможно да се получи. Все едно да вземем Тоти, или Рома да вземе Дел Пиеро. Иначе даже смятам, че 20 милиона заедно с боклуци като Поулсен и Молинаро са малко, но както и да е.