Дон Диего се оплака от аржентинските медии

15:30
Дон Диего се оплака от аржентинските медии
Националният селекционер на Аржентина Диего Марадона, който вчера класира тима за финалите на Световното първенство на ЮАР, се оплака от отношението на пресата към него.

Аржентина победи като гост Уругвай с 1:0, а това бе напълно достатъчно на възпитаниците на легендарния Дон Диего да си осигурят четвъртото място в зона Южна Америка и да се класират директно за финалите на Световното в ЮАР догодина.

"Посвещавам победата на всички аржентинци, с изключение на журналистите. Посвещавам класирането на всички хора в Аржентина и моето семейство, но една категория хора не го заслужават, защото нейните представители отнасяха с мен като с отпадък. Репортерите се държаха отвратително. Те дори си измислиха скандал с Карлос Билардо, а това определено няма нищо общо с истината. Благодаря на футболистите си, които се бориха мъжки за това класиране и ми помогнаха в работата като треньор", заяви Марадона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
16.10.2009 21:31

По-добре слаб треньор със сърце като Марадона и Стоичков, отколкото син боклук - Мърльо!!!

change81bg
16.10.2009 13:00

Напротив,голям пич е,също като Стоичков.Друго е по важно в случая.А именно как реагираха аржентинските национали на неговата некомпетентност,ами класираха се...а бг "звездите" какво? *thumb_up*

Angel_Dust
15.10.2009 15:58

Няма по-голям смешник от Марадона като треньор! Единственият по-лош треньор от него е само Стоичков! *lol*