Недвед се завръща в игра за Юве?

14:18
Недвед се завръща в игра за Юве?
Чешкият ветеран Павел Недвед може да се завърне в Ювентус като играч и да помогне на "бианконерите" през този сезон, твърди торинският "Тутоспорт".

36-годишният бивш чешки национал вчера бе засечен в Торино да посещава централата на "Старата госпожа", съобщават репортери на изданието.

Легендата на торинци седял около час в сградата, а после говорил с тифози на клуба, които го чакали пред входа. Недвед реши да се пенсионира през лятото, след като договора му с Юве изтече, а чехът разкри, че Жозе Моуриньо му е предложил двегодишен договор в Интер.

Халфът е поддържал форма с чешки аматьорски тим през това лято и е възможно да е решил да облече отново черно-белия екип. Както е известно, в момента Юве страда от контузии на няколко от своите полузащитници и е вероятно Чиро Ферара да е поискал да внесе повече опит и дълбочина в състава си със завръщането на Недвед. Напомняме ви, че чехът може да играе и като ляв вътрешен халф и би паснал добре в схемата 4-3-1-2, която Ферара използва през този сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация