Според анкетата на \"Еврофутбол\" Бербатов отново бе най-добър на терена

12:05
Според анкетата на \"Еврофутбол\" Бербатов отново бе най-добър на терена
Според анкетата на "Еврофутбол", проведена сред журналистите по време на срещата между България и Грузия, Димитър Бербатов отново бе най-добрият на терена.

Това стана ясно вчера вечерта, след края на сблъсъка на Националния стадион "Васил Левски". Героят на мача получи почетния плакет на българския лицензиран букмейкър от единия от управителите на компанията г-н Николаос Арсенополус, който го поздрави за успеха срещу грузинците.

Нападателят на Манчестър Юнайтед вкара хеттрик за нашите и с това заслужи бурните овации на присъстващите 500 фенове на трибуните, както и признанието на медиите, отразяващи двубоя. Малкото зрители на стадиона подкрепяха през цялото време националите ни, които завършиха срещата с явно надмощие над гостите и резултат 6-2.

Освен радостта от победата публиката изживя още положителни емоции от демонстрираните от участниците в играта "Гол от центъра" футболни умения на полувремето. В нея участваха петима фенове, които добиха това право, след като уловиха хвърлените от момичетата на "Еврофутбол" топки в агитката преди началото на дербито. Трима от тях грабнаха по 500 лева от родния оператор, след като успяха да вкарат гол от центъра на терена по земя.

Мажоретният състав на букмейкърската къща допринасяше за доброто настроение, като въпреки студа танцува и подгрява хората по трибуните.

Българският лицензиран букмейкър "Еврофутбол" традиционно награждава най-добрия футболист в домакинските мачове на националния ни отбор. Играта с публика също радва всеки път зрителите по време на срещите не само на нашите национали, но и на много мачове от "А" професионална футболна група. По този начин букмейкърската къща още веднъж допринася за развитието на българския футбол не само на професионално, но и на аматьорско ниво.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация