Левски се разминава с дуо таланти на Интер

12:06
Левски се разминава с дуо таланти на Интер
Левски оглежда две от младите надежди на италианския гранд Интер, но засега трансфери са невъзможни. Камерунските перли Даниел Маа Бумсонг и Жан Мбида Биндзи Ебила са предложени като варианти за шампионите.

Дефанзивният халф Бумсонг трябваше вече да тренира на "Герена", но не успя да извади виза навреме за контролата с  Цървена Звезда (1:0 в неделя). 22-годишният футболист има дори минути в Шампионската лига за Интер, но от месец е свободен агент и не би струвал на Левски нито лев. Но "сините" нямат място в квотата си за легионери извън Евросюъза и не може да подпишат с Бумсонг в момента. Най-рано такъв трансфер може да бъде факт през януари.

Подобно е положението с нападателя Ебила, който е редовен голмайстор за младежкия тим на Интер. Той е предложен под наем на Левски и спортно-техническото ръководство на "сините" е харесало качествата му. Но и Ебила, и Бумсонг, нямат европейски паспорти, а само специални визи за Италия. С този документ африканските футболисти могат да играят в тимове от  Калчото", но в България влизат в графата "чужденци".

Същевременно новото-старо попълнение Димитър Телкийски ще получи жълтата си карта от руския Амкар Перм навреме, за да попадне в състава за неделния мач с Берое в София. Лекувалите контузии Георги Петков, Живко Миланов и Георги Сърмов също ще са готови за двубоя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

delluxx
15.10.2009 21:36

Тия са пълни нещастници...Пишат глупости и явно сами си вярват... *lol* Вижте какво пише в гонг *lol*

cazorla
15.10.2009 21:19

И аз знам,че този Бумсонг е с двойно гражданство-френско и камерунско.А Ортега наистина не ни трябва,да го махат още сега и да го взимаме Ебила,за да не го изпуснеме.

Ladko
15.10.2009 18:27

Никой от играчите дошли на проби в Левски не ги устройва защото искат пари за играм а не за това, че са слаби. А и сега Батков няма да дава излишни пари за играчи, след като ще продава отбора..

Karlovo
15.10.2009 14:12

в предната статия пишеше че тоя Бумсонг има френско гражданство кви са тия разминавания