Трифонова: Ще продължа отново да правя всичко за България

19:15
Трифонова: Ще продължа отново да правя всичко за България

Българската състезателка в тениса на маса Полина Трифонова постигна две победи в олимпийския турнир в Токио днес и донесе много радост на родните спортни фенове. Въпреки че вторият й мач продължи до късно вечерта японско време, Трифонова говори специално за Sportal.bg, в което разкри своите емоции след щастливия си дебют на олимпийски игри.

“Здравейте от Токио. Току-що се прибрах в олимпийското село след много дълъг състезателен ден. Сега е 12 полунощ тук и искам да кажа, че това беше най-щастливият ден в моята кариера - успях да направя две победи на Олимпийските игри. Чувството е уникално, това означава много за мен. Надявам се да продължаваме така и да върнем традициите в тениса на маса в България. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепят, това много се усеща и много ми помага. Надявам се да продължавам все така успешно напред.

Много съм щастлива от резултата, който успях да постигнах днес. Беше много труден ден - това е олимпиада, тук всеки ден е на 100 процента, всеки се бори. Лесен мач няма и затова съм щастлива, че успях да спечеля два мача. Между тях имаше само 12 часа, в които успях да си почина и пак да се настроя за игра. Това прави днешните победи още по-сладки - успях да преборя себе си, съперничката си - много съм доволна. Планът ми за утре е да си почина, да направя лека тренировка и на 26-и ще продължа отново да правя всичко за България”, заяви Трифонова.

Снимка: Личен архив 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация