Руска вълна залива националния отбор

11:31
Руска вълна залива националния отбор
Руска вълна ще залее националния отбор на България за следващите квалификации, съобщава "Меридиан Мач". Причина за това е решението на селекционера Станимир Стоилов да не разчита повече на играчи от "А" група.

Почти сигурно Мъри ще амнистира защитника на Терек Грозни Валентин Илиев. Бившият капитан на ЦСКА не попада в списъка на Стоилов, откакто той пое националния отбор за втори път. Засега последният мач на Илиев за "А" тима е срещу Сърбия при злощастното 1:6 в Белград. Оттогава насам защитникът така и не попада в националния независимо от изявите му в Терек.

След като Станимир Стоилов заяви, че няма да разчита на Илиев, той веднага нападна националния селекционер. Той изтъкна като основна причина за това факта, че е играл в ЦСКА, а не в любимия на Мъри Левски. Стоилов е бил готов да амнистира бунтаря и за мачовете с Кипър и Грузия, но заради контузия това не е станало.

Иначе почти сигурно за следващия квалификационен цикъл Мъри ще повика Захари Сираков от Амкар, както и Велизар Димитров от Металург Донецк. Не е изключено в състава след дълга пауза да се завърне и халфът на Амкар Георги Пеев, който е един от основните играчи в "българския" отбор в руската Висша лига. Годинките на Мартин Кушев пък са в повече, вероятността Мъри да го повика в държавния тим е малка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mutko96
15.10.2009 16:53

това е много голяма грешка с игнорирането на Илиев тои е много класен и ни е нужен един такъв футболист в националния