Бербатов: Грузия дойдоха на почивка, който си мисли, че сме силни - греши!

09:19
Бербатов: Грузия дойдоха на почивка, който си мисли, че сме силни - греши!
Капитанът на националния отбор Димитър Бербатов заяви, че резулатът над Грузия не трябва да заблуждава, че сме решили проблемите си, и че вече сме много силни.

"Изиграхме последния мач с по-голямо настроение, но се видя, че грузинците бяха дошли тук само на почивка. Те не играха нищо. Ние не трябва да се заблуждаваме от този резултат. За няколко месеца проблемите не могат да се решат. Не може само от един човек да реши проблемите, трябва всички заедно да го направим. За момента не виждам светлина в тунела. Винаги съм бил оптимист, но сега съм реалист. Не мога да сега правя генерални анализи за допуснатите грешки в квалификациите. Най-простото обяснение е, че като не биеш, губиш точки и няма как по тозначин да се класираш на Световно първенство. Онзи ден бях на ЦСКА да гледам мач преди квалификациите и щях да заспя. Имаме добри момчета и перспективни, но за момента толкова си можем. Не трябва да имаме големи претенции. И на мен ми се иска отборът да е като едно време, съставен от супер футболисти, но не може три коня да дърпат каруцата. Не виня публиката за празните трибуни. И аз да съм и аз няма да ходя. Нормално е”, коментира Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
15.10.2009 11:45

Бербо винаги си е бил играч .. играе в Ман Ю все пак .. а е тръгнал от кокошкарската България и смешното ни родно първенство *wink* Къде е бил .. еми, като другите ги няма, кво ? Футбола е колективен спорт, а не индивидуален .. знаем какъв фурор направи в Германия .. в Тотнъм също, а имаше и принос за титлата на Ман Ю с постоянните си игри .. но все пак беше организатор на играта, а не толкова реализатор, но и голове имаше. Абе голям играч. Аз се наслаждавам на момента, че имаме такъв футболист в такъв голям отбор и той е един от най-добрите в Света .. и напълно разбирам и се наслаждавам на всеки един мач на Берба .. разбирам, че няма да имаме играч на такова ниво в близкото столетие и едва ли ще съм свидетел на друг невероятен български играч, като Бербатов. Стоичков и Бербатов .. малко като бройка, но пак е повече от хич, а те са великани !

Phenomenom
15.10.2009 11:32

Евала за изказването на Берба *thumb_up* Не може да приемаме тази победа като знак за подобрение в играта на националния отбор! Да не се заблуждаваме 4е Грузия са някакъв фактор във футбола *wink*

Jurka5
15.10.2009 11:02

danman си е прав!Къде беше Бербатов в мачовете с/у Ейре?Къде беше предишния мач с Грузия или с Черна Гора?Даже той си го каза,че грузинците бяха дошли да видят България..Качествата ги има не ме разбирайте пограешно,но някак си се губи във важните мачове

danman
15.10.2009 10:37

bullshit, MeToDueB!Надявам, се че знаеш какво значи това.Пълни глупости!За това,че Берба е реалист и вижда,че за нищо не стават / това число и той / съм напълно съгласен,но за футболиста.... особенно.Къде беше през другите мачове,този превъзнасян Бербо?

MeToDueB
15.10.2009 09:58

един реалист в националния отбор и един футболист - всичко това е Берба

Notlike
15.10.2009 09:51

Стефако, като видят, че няма кяр от футбол, ще се преместят в друга сфера. Ние българите сме така - фурнаджийски лопати. Берба си е напълно прав, а danman, я кажи някой по-добър български футболист в момента? Стилиян Петров и Мартин Петров също играят. Друг? Гонзо? Георги Христов? Тодор Колев? Мпасуту Какуту (измислено) и кой друг? Трябва ни нов треньор спешно, видя се, че Мъри не може, а мачът с Грузия си бе квалификационна тренировка..

Stafako
15.10.2009 09:37

Според мен, колкото и да е крайно, трябва да бъдат разпуснати всички български отбори и националния също! Когато на тия мамини синчета спрат да им дават пари, ще се научат да играят за удоволствие и слава. Токава може би ще има класен футбол в България! *sad*

nasko4
15.10.2009 09:30

Напълно прав е !!! Каквото и да си говорим може сега да сме били с 6:2 и да се мислим за много големи ама точно преди три дена Кипар направи същото с нас. Единствената разлика е , че ние имаме някой друг по-добър футболист който да спомогне разгрома да не е такъв. Националния отбор е последната крачка от "поправката" на футбола ни. Та клубното ни първенство е под всякаква критика. От там трябва да започнат нещата... А ние станахме свидетели как няколко мафиота развалиха и малкото отбори които се пробваха. То не беше ЦСКА, Левски, Локо Плд, Ботев , Славия. Всеки който малко започне да се издига или да прави добро биваше източван финансово... За сега не виждам начин да се оправим. *angry*

danman
15.10.2009 09:30

"Не може само от един човек да реши проблемите, трябва всички заедно да го направим" *lol* Абе,тоя Бербатов за какъв се мисли?Бил на мач на ЦСКА и щял да заспи.Кой го казва?Един от най-заспалите футболисти на терена.Костенурката Вихър.Ебати охлюва и смешника.Голямо самочувствие вкарва.