Свърши се с мъките за Аржентина, \"гаучосите\" на Мондиала (видео)

08:41
Свърши се с мъките за Аржентина, \"гаучосите\" на Мондиала (видео)
Отборът на Аржентина се класира директно за Мондиал 2010 в ЮАР след като се наложи с минималното 1:0 при гостуването си на Уругвай.

Съставът на Диего Марадона бе разкъсван от критики заради слабата си игра в квалификациите, които можеха да се окажат кошмарни при една евентуална загуба в Монтевидео.

Първата част срещата премина в сравнително спокойно темпо, като отборът на Уругвай задържаше по-дълго кълбото, но не стигаше до чисти голови положения. През втората част съставът на домакините остана с човек по-малко след като Мартин Касерес получи втори жълт картон и съответно червен, и напусна терена.Само секунди след това падна и така важното попадение за "гаучосите". В 84-а минута Марио Болати се оказа най-съобразителен в наказателното поле при получилото се разбъркване след изпълнен пряк свободен удар и с плътен удар вкара единственото попадение за тима на Диего Марадона.

С постигнатата победа тимът на Аржентина намери място на световните футболни финали с директно класиране, а Уругвай ще трябва да играе бараж.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
16.10.2009 20:46

иеее най-накрая се класираха *party* Ще гледам любимият си футболист на Световното *beer*

pacho_vr
15.10.2009 16:36

Аржентина заслижаваше да се класира най-малкото заради играчите които имат. А за Дон Диего нямам коментар

liverbi1rd
15.10.2009 10:27

краино време беше даси осигорят място на световното . Но с такава игра и непостоянна неги виждам там особено ако са в няква по-сериозна група . се пак успех