Стоилов: Опитахме се да заличим лошото впечатление

23:21
Стоилов: Опитахме се да заличим лошото впечатление
Селекционерът на националния отбор на България Станимир Стоилов заяви след победата над Грузия с 6:2, че се надява следващият път "трикольорите" да играят пред пълни трибуни на Националния стадион "Васил Левски".

"Получи се интересен мач. Футболистите на Грузия допуснаха грешките, които ние направихме срещу Кипър. Опитахме се да заличим лошото впечатление от мача в събота. Все пак не всеки ден се вкарват шест гола. През второто полувреме намалихме темпото, а и повечето футболисти мислеха за клубните си отбори. Имаше и такива, които сменихме заради леки проблеми", каза Стоилов.

"Феновете трябва да вярват в отбора. Има надежда. Когато успеем да разгърнем целия си потенциал ще изглеждаме и по-добре. Надявам се следващия път да играем пред пълни трибуни и да се представим по начина, по който го направихме днес", заяви още селекционерът на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
15.10.2009 10:08

купихме мача .. и край вече *lol* световна сила станахме. Купихме мача с част от парите, с които можехме да плащаме на Аврам Грант .. но все пак онези от БФС-то искат да си "измият ръчичките" с една поед 6-2, която да се помни и до следващите квалификации .. да остане Мърито и Наско .. всичко е уредено, така че да не ги изгонат .. 6-2 .. леле пародия. Измислен мач .. язък, че Берба вкара 3 .. сега му викат, че му трябвал мач с Грузия да вкара 3 (но естествено злобните) .. преди това вкара на Черна Гора, Кипър, Съндерланд един невероятен гол и Стоук .. а да не говорим в мача срещу Волфсбург какви чудеса прави .. и какви ли не голове е вкарвал на почти всеки гранд от Европа .. сега ще го плюят пак, че вкарал 3 на Грузия .. пък на Италия не вкарал .. еми, като мача беше купен вчера и му я даваха .. да не я ли вкара, а срещу Италия ... 1 футболист - Берба и 10 слабака .. останалите национали .. кво да прави.

tymypa
15.10.2009 00:03

с една победа след трагични няколко мача не се пълни стадион .. говори и той глупости а го мислех за по умен .. тоя потенциал от както дойде се за потенциал говори и все следващия мач другия мач .. ама както и да е времето ще покаже