Германия и Русия се дънят срещу слабаци, но се класират

20:59
Германия и Русия се дънят срещу слабаци, но се класират
Германия и Русия не успяха да победят слабаците в група 4 Азербайджан и Финландия, но въпреки това немци и руснаци окупираха двете първи места в класирането.

Бундестима беше на път да запише срамна загуба като домакин на смелия финландски тим. Още в 11-а минута Йотанан Йохансон откри за скандинавците и до последните секунди на срещата гостите удържаха своята преднина. Все пак Лукаш Подолски донесе точката на немците в даденото от съдията продължение. Бундестимът се класира първи в групата с актив от 26 точки.

Русия остана втора след равенство 1:1 като гост на Азербайджан. "Сборная" поведе с попадение на звездата си Андрей Аршавин, но Дзавадов в 53-а минута възстанови паритета в двубоя. Момчетата на Гус Хидинк събраха 22 точки и ще играят бараж за класиране на Световното в ЮАР.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ladko
14.10.2009 21:56

И ние да бяхме на 1во място и днеска можеше да си паднеме от грузия пък боли ни фара... За разлика от другите класни отбори България играе до край и днеска бие хахаха *lol*

cvetko_00
14.10.2009 21:53

слабаци?!?!а ние какви сме... хахахах вие незнаете кво пищете бе .. скрийте се по добре

arsenov
14.10.2009 21:02

по принцип издънка е кат целиш нещо и да не го постигнеш а германия постигнаха каквото целяха тъй, че промени заглавието по добре щото е безсмислено да не кажа тъпо!