Разбихме Грузия в голово шоу на Националния стадион

22:51
Разбихме Грузия в голово шоу на Националния стадион
Националният отбор на България победи тима на Грузия с 6:2 в последна квалификационна среща за Световното първенство в Южна Африка. За съжаление "трикольорите" вече бяха загубили шансове за класиране на Мондиала и двубоят на Националния стадион "Васил Левски" бе без значение.

Предвид маловажността на срещата, двете единайсеторки играха пред не повече от 500 зрители, които наблюдаваха срещата от трибуните на стадиона. Мачът обаче има значение при определяне на коефициентите на националните отбор при разпределението по урни в предстоящите квалификации за Европейското първенство през 2012 година.

В 6-а минута на двубоя "трикольорите" оползотвориха отлично контраатака, която започна от Димитър Рангелов. Нападателят на Борусия Дортмунд напредна по дясното крило, след което намери непокрития Мартин Петров. Играчът на  Манчестър Сити не се засуети и веднага подаде към Димитър Бербатов , който с едно докосване откри резултата в мача.  Това беше 44-о попадение за нападателя на Манчестър Юнайтед, което той реализира с националния екип.

В 14-а минута след много груба грешка на грузинския вратар Ломая, Мартин Петров се възползва и удвои резултата за България с гол на празна врата.

В 19-а минута и Димитър Рангелов можеше да се разпише за нашия тим след центриране на Марто Петров в наказателното поле на гостите, но ударът му с глава бе избит от стража на Грузия в ъглов удар.

Четири минути по-късно вратарят на Грузия Ломая сгреши подаването си при изпълнение на аут, а топката попадна в най-неприятният за него човек. Димитър Бербатов овладя коженото кълбо и със завиден контрол навлезе в наказателното поле, където с елегантно изпълнение направи резултата класически на селекцията на Станимир Стоилов.

В 29-а минута селекционерът на Грузия Ектор Купер замени разконцентрирания си вратар Ломая, като на негово място влезе Мамазадзе.

Вратарската смяна не помогна много на гостите и в 31-а минута резултатът започна да изглежда разгромен за тима на Грузия, след като Рангелов намери  Станислав Ангелов в наказателното поле, а халфът навърза двама защитници на гостите, за да си открие позиция за стрелба и след като го стори вкара гол за 4:0.

Три минути по-късно Грузия върна един гол след много добро разиграване в наказателното поле на Николай Михайлов и гостите успяха да тушират отбраната ни чрез Двалишвили.

Само една минута по-късно Димитър Бербатов реализира и своя хеттрик в този мач, след отлично сваляне на топката от страна на Благой Георгиев и премерен изстрел от воле на нападателя.
В 32-а минута на първото полувреме на мача гол на централният защитник Иван Иванов с глава бе отменен поради засада.

В 44-а минута на този мач Мартин Петров бе оставен непокрит на левия фланг и със светкавично нахлуване в наказателното поле и мощен удар с левия крак удар успя да отбележи втория си гол в мача.

Началото на второто полувреме започна с дебют на Иван Бандаловски. в националния отбор, като бранителят на Локомотив София влезе на мястото на  Костадин Стоянов.

В 50-а минута Пламен Николов извърши нарушение в наказателното поле на България срещу Кениа, а реферът отсъди дузпа. Щатният изпълнителна на 11-метрови наказателни удари в тима на Грузия Леван Кобиашвили не остави шансове на Михайлов и намали за 6:2.

За грубо влизане в краката на Коста Янев в средата на терена в 56-а минута полузащитникът на гостите Хмаладзе получи втори жълт и респективно червен картон.

Лятното попълнение на ЦСКА Иван Стоянов влезе в игра в 63-а минута на мястото по получилия лека травма Димитър Рангелов.

Следващите 10 минути от тази среща преминаха под пълното господство на българския отбор, който създаде множество опасности пред вратата на гостите, но играчи не успяха да реализират ново попадение.

В 78-а минута Станимир Стоилов пусна в игра за България нападателя на Парма Валери Божинов, който замени игралия много силно в срещата Станислав Ангелов.

До края на мача българските играчи създадоха още редица опасни положения пред вратата на Грузия, но единствено малшансът ни попречи да постигнем по-изразителна победа.

България - Кипър 6:2
1:0 - Бербатов - 6 мин
2:0 - Петров - 14 мин
3:0 - Бербатов - 23 мин
4:0 - Ангелов - 31 мин
4:1 - Двалишвили - 34 мин
5:1 - Бербатов - 35 мин
6:1 - Петров - 44 мин
6:2 - Кобиашвили - 50 мин

Стартови състави:

България:

Николай Михайлов, Костадин Стоянов, Пламен Николов, Иван Иванов, Веселин Минев, Благой Георгиев, Коста Янев, Станислав Ангелов, Мартин Петров, Димитър Рангелов, Димитър Бербатов

Грузия:

Ломая, Лобджанидзе, Хмаладзе, Кобиашвили, Кениа, Двалишвили, Яшвили, Каладзе, Хизанишвили, Размадзе, Саная

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tymypa
15.10.2009 17:22

а бе ти показа сега че ти си тъпия ... прочети ми миналите коментари и виж какво съм написал ограничено същество такова... написал съм че сме трагични и с тази победа тип след дъжд качулка нищо не става само искат да си запазят местата ръководство и трениори даже се надявах да паднем за да има промени към по добро надявам се... тапак си и го доказа пак защото и преди сме писалис тебе и твоите смешни и необосновани изказвания и съм казвал не 1 път че нашето първенство е адски слабо и изобщо не го гледам с тези уреедни мачове и тези куци коне ... но да говориш че мач за световна квалификация е купен и то от българия хахах е това вече е смешно и те прави адски тъп тоест ти си си адски тъп де ... съжалявам че си толкова тъп и нищо не разбираш и си пишеш колкото да не заспиш .. на тебе няма как да ти се помогне трагичен случай си

MeToDueB
15.10.2009 16:51

тъп си, но едва ли ще го осъзнаеш и да ти го напиша, а и да ти го кажа лице в лице .. пак ще си останеш тъп.Те Грузия много отдавна играят в мачове без значение, защото бяха загубили всякакви шансове .. дори да са по-нагоре в класирането .. но се опънаха на доста отбори .. и добре, че са продажни .. в случая Кака Каладзе .. че Италия да победи с 2-0 с 2 автогола. Грузия е отбор, който не се предава .. очевадно за всеки поне малко разбиращ играта футбол .. вчерашния мач беше пародия, ако за тебе не е .. значи нищо не разбираш от футбол .. вероятно си и левскар .. а вероятно и фен на българското първенство .. ясен си ми. Поредния смешник фен на българската пародия и вероятно мислещ, че националния е голяма сила след продажно 6-2 срещу Грузия хахах .. измиха си ръцете БФС и Мъри, за да остане той треньор .. може да са ни се пуснали и без пари, но може и да е бил продаден мача .. ТОВА Е 1000% СИГУРНО .. ама ти не разбираш от футбол и от нищо .. и си прост.

tymypa
15.10.2009 11:56

хаха еи го пак тоя тъпия меродиев винаги ме е забавлявал с простотията и ограничения си мозак *smile* мача бил купен хахахах най големия виц който някога съм чувал .... хахахахахха просто мач без значение кво искаш грузинците да се скъсат да играят ли .. а наще се понапънаха малко първото за да се опитат да си измият ръцете след срамните мачове! мача бил купен хахахаххахахахха леле не мога да спра да се смея хахахахахахах

MeToDueB
15.10.2009 10:02

кво Бербо бе калпав .. вкарла 3 .. еми, като мача беше купен и му позволяват да не вкарва ли ? Берба вкарва на Челси, Арсенал.. отбори от тоя ранг .. вкарал бил на Грузия хетрик, но поне е реалист и си го каза, а вие които си мислите, че бг първенството е силно и националния отбор .. той ви го каза и след мача .. не се заблуждавайте, че мсе силни .. Грузия дойдоха на почивка и каза, че не вижда светлина в тунела .. вкарал бил хетрик .. човека играе в Ман Ю .. ква е тая България и тоя смешен слаб национален .. 10,5 милиона на година си гушка .. кво против него, а и е реалист и каза, че националния винаги искаме да е на световно, ама защо ? Нямаме бази, стадиони и първенство .. той каза, че нямаме и суперзвезди и суперфутболисти .. вно не вкл себе си , но той е единственат суперзвезда и голям футболист в националния .. но Берба е скромен ..

danman
15.10.2009 09:20

Ха ха ха "След дъжд качулка","Сетила са Мара да са побара".Всичката ни работа е такава.

Bat_Vane
15.10.2009 09:16

Браво на Бербо , хахаха - тва си е цял хеттрик в мач , в който само на баба ми фърчилото го интересува как ще завърши . А къде беше "Великия талант на футболния гений " в предишните мачове , питам аз ?Давайте малоумни журналисти , вие сте на ход да го издигнете за пореден път в очите на слепите .

angala
15.10.2009 08:56

Благодарение на слабата игра на грузинците сега се пъчим.Три гола подарък 100% а другото.Второто полувреме срещу 10 човека какво направихме-нищо или се умориха.Посъщия начин проспаха всички срещи до сега от неадекватното ръководство на Боби и сие,просто нямам думи.

MeToDueB
15.10.2009 07:32

Първо д акажа .. много грозен са го направили сайта ..

след това .. купихме мача с парите, с които можехме да докараме Аврам Грант .. купихме мача .. за да си измият ръцете цялото БФС, Наско и Мъри .. за да останат и да провалят още едни квалификации .. и да си помислим, че играчите от българското първенство .. все па можели да играят, но мнението за бг пумията си е .. че са непостоянни и играят на 10% от възможностите си в кирливото първенство. Грузия не игра .. не знам дали за това, че няма публика .. не знам

tymypa
15.10.2009 01:13

е ти сега почна да мечтаеш *smile* до роналдо никога няма да успее да се доближи даже .. смисал мн си е добър бербо но играчи като меси и роналдо няма как да ги настигне каквото и да прави

mitko155
15.10.2009 00:38

Аз знам ,че Бербатов да е една класа над останалите в националния,но ми направи много лошо впечатление ,че той се държи надменно спрямо своите останали съотборници в националния.Бербо какво чак е направил за националния,освен че вкарва голове в мачове без значение.Къде бе срещу Италия или срещу ЕЙРЕ *wonder* Освен пас и спиране на топката има много други компоненти за да може да се доближи до РОНАЛДО *thumb_up*

tymypa
15.10.2009 00:01

хаха а бе ти направи ебаси сравнението ... чалгата къде я сложи са тука .. колкото са тъпи чалгарите толко по тъпи са и металягите и емотата или квито беха там изчанчените заблудени хорица. бербатов си играе мн добре не случайно е титуляр в ман. мартин и той си играе мн добре но не е виновен че хюз е педерас и го държи резерва и го пуска само когато ножа му опре до кокала да му спаси мача както мартин е правил не 1 или 2 пъти .. вкарва 3 гола в 2 приятелски мача преди сезона после вкарва още нз 2 или 3 гола са вече прави и няколко асистенции и той пак го държи на скамейката .. е кво да направи повече марто... този мач браво че бихме поне коефициент малко да има ама както каза някой по надоло .. след дъжд качулка не можеха ли да се раздават и миналите м ачове както този мач през 1-вото полувреме?

don_diego_89
14.10.2009 23:52

Ми да си дойдем на думата бе! Кажи си, аз още от самото начало знам за какво си влезнал в сайта *lol* да се правиш на мъж пред монитора, защото преди няколко часа си бил утрепка на улицата нали? ХАХАХАХАХ писнало ми е от такива форумни мишки, критици,плъхове,специалисти и тн... Дали заради такива като мене на света му е все тая за България, може и да си прав но такава е действителността-малка държава сме, бедни,злобни хорица, невежи мързеливи, мутри, мутреси, чалгари... е как да сме нещо а сподели с мен!!!! Нашето първенсво е може би най-слабото на планетата бе момченце!!! как искаш да имаме силен национал а? Мартинчо и Валерко са резерви, Домо и той... Благо си е манекен, заедно с Барбито, а за футболистите,които играят в бг първенството няма да коментирам *erm*

Lollipopp
14.10.2009 23:40

don_diego_89 - заради такива като теб не го интересува *thumb_down* защото ти си едно псевдо фенче ;] и си толкова българин колкото Хитлер е бил евреин ... и определено няма да сънувам Бербатов , защото не е заслужил *sick* и ако искаш да се обиждаме давай да те видим какъв си капацитет *thumb_up*

don_diego_89
14.10.2009 23:34

ми иди да играещ ти бе *erm* (Lollipopp)На света знаеш ли колко му пука за България? ха ха хах ах скрии се бе мишко... срам ще е за Аржентина или Бразиля да не се класира, а ми ние какво имаме бе? нито сме някаква сила, нито нищо, а отгоре на всичко сме и БЕДНИ ОХЛЮВ...не ме карай да те убиждам... не си мисли, че всичко което лети се яде!!!! хайде заспивай и да сънуваш Бербатов *lol* ПОСЕРКО такъв

torres_229
14.10.2009 23:33

Голово шоу пред многобройна публика *lol* *thumb_down* Нищо особено. Поне за мен !

Lollipopp
14.10.2009 23:31

DuFkaTa - какво за Бербатов??? тоя мач вкара 3... браво на него *thumb_up* ама къде беше в другите мачове??? навсякъде другаде но не и на терена ...

CHAPSy
14.10.2009 23:28

Е ако и тима на Грузия неможем да бием тогава критиците щяха да се появят ! Плюя на тоя тим нашия

Lollipopp
14.10.2009 23:28

don_diego_89 - не искам да им вкарат 20... искам да играят ... не да се срамим пред цял свят че "уж" слабия Кипър ни е "напълнил шушоните" ...

don_diego_89
14.10.2009 23:25

StoProcentoviq, какво им пишеш на тези "коне с капаци"? *erm* ... няма смисъл, той българина си е такъв- мисли се за голямата работа, иска постоянно нещо, не е доволен от нещо.....абе палячовци сме ние.... те тука половината са хейтари, важно е да напишат нещо смешниците, така, че не им се връзвай.... и тоя Lollipopp *lol* , абе колега, ти колко искаш да им вкараме 20 ли? ебахти и нахалните дечковци дето сте *lol*

DuFkaTa
14.10.2009 23:25

Къде са критиците на Берба *wonder* Браво на националите *beer* *thumb_up*

DaR7hKi2LiU5
14.10.2009 23:24

Е нека честитим победата на всички и да имаме по-голям успех на Европейското *thumb_up*

StoProcentoviq
14.10.2009 23:17

Абе падаме...недоволни сте!! Сега биеме 6-2 и се подигравате какво искате?????? Вие нормални ли сте бе какво като са Грузия ние какви сме? България 90% от света се пита каде е това на картата и на коя държава е столица *lol* Какви сме ние голямата държава? Та ние сме една от най-бедните държави в ЕВРОПА бе какво искате да биеме Италия и Ирландия ли бе....имате ли си на представа колко напред са като наций тези държави? Недоволни сте от победа от загуба от равен...от игра от незнам си какво ми махайте се в друга държава бе... няма и 8 милиона нацийка и се оплаквате *thumb_down* Франция-бараж....Аржентина се мъчи като куче а ние с големите претенции....кой сме ние бе?

STONE_92
14.10.2009 23:12

Първо да честитя новия дизайн на Winer.bg. А сега --> Българи Юнаци,Българи Юнаци *beer*

Lollipopp
14.10.2009 23:12

сега вече целия футболен свят ще го е страх от България *joking* отборът който победи "гиганта" Грузия за едно полувреме игра *sick* а през 2-то все едно беше в почивка *lol* Евала *lol*

Lassitar
14.10.2009 23:09

Лелелеее ама ние сме били много силни бе.Разбаихме иначе слабата и неориентирана защита на грузия *lol* *beer* *lol*

StoProcentoviq
14.10.2009 23:05

Евала на Кривия ако някой е слушал какво каза след мача...един от малкото футболисти който могат и знаят какво да говорят *wink* Не ХРАНЕТЕ Мъри погледнете държавата ни и после мислете какви да са ви изискванията...ДА СЕКИ ИСКА но не всеки може *smile*

tennis
14.10.2009 23:03

*lol* Не е голямо геройство да биеш като домакин Грузия, но е голям срам да загубиш с 4:1 от Купър след като имаш претенции за класиране на световно първенство... *sick*

Lollipopp
14.10.2009 23:00

хаха колко само сме силни ... изиграхме едно силно 1-во полувреме и после никой нема братче,никой !!!

mrtnt
14.10.2009 22:57

xaxaxaxaxax Итали - Кипър 3:2 хахахаха напикаха се тея от Кипър помилиха че ще бият хахахахахах *smile* *wink* *sad*

biserms
14.10.2009 22:48

А бе верно за кво преебахте така хубавия сайт бе *angry* Басииии върнете стария дизайн ква е тая боза *sick* *thumb_down*

VeneSotirov
14.10.2009 22:43

Както и всичко друго в България и тук след дъжд качулка.Но е хубаво че поне момчетата показаха че могат да играят с хъс и желание и най-вече че могат да вкарват...

ПП: Новия сайт съкс, ама много яко съкс..

FerTorres9
14.10.2009 22:39

хаххахахуаахха Кипър ни мажат тея им лепим головете през минута...немам думи...! *angry*

bacardy_breezer
14.10.2009 22:27

А бе каква изненада на Кипър бе ? Големите отбори като се класират и не си дават зор.Англия падна от Украйна , Бразилия падна от Боливия Дания е на път да падне като домакин от Унгария...

iotto112
14.10.2009 22:24

абе къде изчезнаха "резултати на живо" ?? *joking* иначе нашите показаха че могат да вкарват от 5 метра , ч0 метра и забележителното на празна врата *lol*

CrazyBG
14.10.2009 22:14

хахаха кипър води на италия вече с 2. Кипърците напраиха изненадата *lol*

Kura_na_qnko
14.10.2009 22:13

Начи , не се счита ,че Грузия нямат победа от Август 2008.Важното е,че ние сме много силни(не колкото Кипър де *lol*  *wink*

CrazyBG
14.10.2009 22:11

хахаха видяхте ли какво направи един от скамейката на грузия малко неприличен жест с ръце *lol*

Lollipopp
14.10.2009 22:05

и при гола на Грузия пак си пролича колко са ни добри централните защитници ... *party*

arsenov
14.10.2009 22:03

и 10:1 да бият срама Кипър никога няма да се забрави *lol*

bacardy_breezer
14.10.2009 22:03

WIKIPEDIA Georgia Biggest defeat
Romania 5 - 0 Georgia

Хаха най-голямата им загуба е 5-0 , нашите могат да направят рекорд *lol*

zidan94
14.10.2009 22:02

Супер очаквам шестрик на берба и да подобри рекорда на христо бонев от 47 гола в националния *wink*

Vratarchety
14.10.2009 22:01

На умрели и вода да им хварлиш пак са умрели ! И какво като бием ! САМО СТАТИЯТА МЕ НЕРВИ АДСКИ ПОРАДИ МАЛОВАЖНОСТТА НА СРЕЩАТА ЛИ Е ПРАЗЕН *lol* Поради това че националния за нищо не става и даже не трябва да се наблюдава ! Някой ще кажат виж сега смачкахме Грузия голяма футболна сила сме Чакай малко бе господин професор това не беше ли оная същата Грузия където Господин Бербаткоф викаше ами толкова можем момчетата слаба игра това е ! А относно урните аз предпочитам да сме в трета поне ще ме е по-малко яд като завършим на 3-то място в групата за Европейското ще знам че не сме надскочили себе си докато ако сме втори за пореден път ще видим срама отбор от 3-та урна да ни сгази *angry* *angry* *evil*

necron91
14.10.2009 22:01

Добре де,защо трябва да се стъписват нашите футболисти от хората по трибуните,ето че като няма хора едва 400 зрителя показахме на какво сме способни,ясно наистина се притесняват от аудиторията на стадиона *stop* Трябва с такова самочувствие да излизаме да играем и в другите мачове независимо колко зрители зяпат и така нататака според мен...

Lollipopp
14.10.2009 22:00

Kockarafcb - българин съм , но вече почвам да се замислям дали не ме е срам от това ... кога винаги бием ... когато всичко е изгубено ли ??? ами тогава евала им права , че показват какво могат но както казаха "винаги когато всичко е изгубено" ...

Kockarafcb
14.10.2009 21:56

Еиии вие какви сте бе ? Българи или Турци точно в тези моменти трябва да подкрепяме и националия и клубните ни отбори за това са феновете !!! Вие сте жалки,като падат и нещасници ми не може винаги да биеш! Замислете се VISCA EL BARCELONA !

hitrin
14.10.2009 21:55

вярно е 4е Грузия не са препядствие за нас но все пак си ли4и 4е играеме много добре.Но винаги играеме добре когато вси4ко е загубено.Така победихме и Румъния с 1:0 в квалификациите за Европейското.Винаги така става и винаги ще е така защото нямаме само4уствие а излизаме на терена сковани и уплашени.А сега срещу Грузия когато е ма4 без зна4ение си ли4и разликата

Lollipopp
14.10.2009 21:53

bacardy_breezer - такава футболна нация сме че няма кой да види ... и да STAMATOV е прав , кел файда като бием сега ...

necron91
14.10.2009 21:52

Ладко важен важен ,колко да е важен....няма да се класираме и 30 на 1 да стане *lol*

Notlike
14.10.2009 21:52

Аз гледам. Дженаро Гатузо как си играе със съдията. Хахах такива фаулове прави, кипърците луди ги правят на контра. Всички на "Емио Тардини" настръхват, като кипърец мине центъра с топката *lol*

Ladko
14.10.2009 21:51

Ще победиме в най-важния ни мач.. *thumb_up*

bacardy_breezer
14.10.2009 21:51

Ха , ЕЙРЕ - Черна гора 0:0 , ако бяхме били Кипър можеше още да помечтаем *sad*

necron91
14.10.2009 21:50

да няма да е лошо да победим 12-1 ама трябваше ли да пропускаме и 1 гол? *evil* трябваше 12 на 0 за да покажем,че можем да играем...

crazy_hackerz
14.10.2009 21:49

че те не се опънаха кипър вижте резултата италия - кипър *lol*

bacardy_breezer
14.10.2009 21:48

Хахах горките грузинци , нашите нямат милост *joking* Чакам още 6 гола второто ,да направиме поне няк'ъв фурор да пишат утре по вестниците в Европа "България прегази Грузия с 12-1" или нещо от сорта , да напомниме ,че и ние съществуваме като футболна нация *thumb_up*

necron91
14.10.2009 21:47

Видяхте ли че умеем да играем ве *joking* ама нещо Кипър се опънаха *sick*

danistrong
14.10.2009 21:46

Ами редактора може и да се сети да промени това ► България - Кипър 5:1 *joking*

Lollipopp
14.10.2009 21:42

и с 50 гола разлика да ги бием , пак ще сме нещастници ...

danistrong
14.10.2009 21:38

Обаче вижте как при една по-скоростна атака как защитата ни увисна *sick* Браво на нашите , но пак казвам иамме доста работа по защитата трябват мерки *thumb_up* *beer*

arsenov
14.10.2009 21:38

еее той е най големия бе виш даже ме послуша и вкара 3

viktor_r
14.10.2009 21:36

5:1 размазвация. На полувремето ще е 6:1 *lol*

arsenov
14.10.2009 21:35

еее браво бербо вкараи сега на тея дет нямат земно притегляне в грузия но отбор имат вкараи хет-трик за да те боготворят маимуните тук *lol*

jaws
14.10.2009 21:33

Браво на нас *smile* Ако бяхме играли във всички мачове така както е в днешния мач се класирахме на бараж със сигурност.Колкото до тоя мач мисля че нашите си изкарват яда на Грузия. *beer* *party* *thumb_up*

echeggot
14.10.2009 21:30

вратаря на грузия се бори за българско гражданство *joking*

monkovich
14.10.2009 21:26

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
Но само един – ЛЕВСКИ футболен Тим.

P.S. Украина с Вами, братья словяне!!! Только ПОБЕДА!!!!!!!! Привет всем парням из Варны!!! ЗИГ! *party*

johncenaa
14.10.2009 21:18

*thumb_up* Браво ама да беха играли така и преди...

my7k0o
14.10.2009 21:16

Да беха играли така и в предните мачове *angry*

winnera_
14.10.2009 21:16

Тва не може да е истина купили са мача *joking* *thumb_up*

arsenov
14.10.2009 21:12

еее тоя спънатия пък вкара гол бе *joking*

bobskia1
14.10.2009 20:56

Публиката на стадиона ги познавам всички по име *lol*

vladyweeeeee
14.10.2009 20:54

Дано победим поне Грузия и да покажем добра игра... Успех българи !

bisir
14.10.2009 20:46

егати то тва е същия състав като този в кипър *sick* само го няма стенли и валери *thumb_down*