Уудгейт поднови тренировки с Тотнъм

14:48
Уудгейт поднови тренировки с Тотнъм
Защитникът на Тотнъм Джонатан Уудгейт поднови тренировки с "шпорите" и ще бъде на разположение на мениджъра Хари Реднап.

Бившият английски национал не бе играл през този сезон, след като получи травма в слабините в началото на кампанията. Освен това Уудгейт имаше няколко по-малки болежки, но сега вече може да играе в централния вал на тима от Северен Лондон.

Реднап би могъл да използва играча през идващия уикенд, но в същия момент ще се преценява фитнеса и на още няколко централни защитници на Тотнъм. Ледли Кинг е възстановен от травмата в подколянното сухожилие, която получи в мача с Челси, а Майкъл Доусън също е готов за игра. Лятното попълнение на тима Себастиан Басонг си партнираше с Том Хъдълстоун в центъра на отбраната на Тптнъм в последните мачове на Хотспър, но Реднап най-после ще може да си отдъхне. Той заяви:

"Джонатан тренира отново и това е добра новина за нас. Ледли също ще бъде ОК, така че това да ми дава доста опции за уикенда. В момента имаме на разположение трима прекрасни централни защитници. Това ни прави още по-силни като отбор."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация