Пак бойкот за пари в Ботев

09:39
Пак бойкот за пари в Ботев
Финансовите неразбории в Ботев Пловдив продължават с пълна сила, след като вчера футболистите отново си тръгнаха с празни джобове от стадиона край Бирената фабрика, съобщава "Меридиан мач". Българските играчи бяха бесни на ръководството.

Двамата капитани Иван Караманов и Васил Василев са провели разговор с наставника Енрико Пичоне, като са обявили, че обмислят бойкот преди срещата срещу ЦСКА. На футболистите е било съобщено, че оттук нататък на 20-о число ще бъдат изплащани всички заплати, като занапред ще се взема една стара и полагащата им се за текущия месец.

Бъркотията в "жълто-черния" клуб е пълна, след като се оказа, че липсват и медицински медикаменти, както и материали за поддръжка на клубното съоръжение. Лекарят и обслужващият персонал на стадион "Христо Ботев" вадили пари от джоба си за подобрение на терена и за лекарства за играчите. В четвъртък се очаква спортният директор Малу Мпасинкату, който трябва да пристигне с новата екипировка MASS, както и с медикаменти. За домакинството срещу "армейците" отново се очакват президентът Марко Орнела и генералният директор Франческо Салерно, но визитата на първия отново е съмнителна.

В същото време старши треньорът на Ботев Енрико Пичоне от вчера живее в ултрамодерен апартамент с всички екстри, като наемът му е 600 евро. Лично наставникът е поканил тарторите на пловдивската агитка на вечеря в понеделник в новото си жилище.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TaRaLeJ4o
20.10.2009 00:36

Ако не бяха обещали пари , скоро щяха да бъркат в сметищата *smile*

Pepsi_Twist
14.10.2009 11:55

FLY , предполагам че си от докото , просто няма да коментирам галка-тупалка...Както и да е , няма НИЩО вярно в тоя бойкот , Единият е с червен картон , другият е контузен , и да искат няма как да играят !!! Winner-a просто взимат информация от други "достоверни" сайтове !

BOTEV1912_
14.10.2009 11:28

теа от winnera се чудат само с кво да си пълнят саита никои не е казал че ще боикотира мача , а пари ще има до 20ти

FLY_I
14.10.2009 11:00

каква изненада хаха Бате митко оставо приказката продължава ,не можете да бутнете командоса ...пълна комедия...